Geçtiğimiz hafta sonu Yenişehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmada fileleri 3 kez sarsarak  hat-trick yapan ve ilk galibiyetin alınmasında başrolü oynayan Kaan Tan, bu galibiyetin bununla sınırlı kalmaması gerektiğini söyledi. Körfez maçını da kazanmaları gerektiğini belirten orta saha oyuncusu Kaan Tan, “Yenişehir karşısında güzel bir galibiyet elde ettik. 3 golle galibiyete katkı sağladığım için tabiî ki mutluyum. Yenişehir maçı geride kaldı ve artık Körfez maçına odaklandık.  Hafta sonu sahamızda zorlu bir maça çıkacağız. Tek gayemiz saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçta 3 puan almak. Yenişehir’le aldığımız ilk galibiyetin anlam kazanması için, Körfezi’de yenmeliyiz. Bunu başarabilecek bir takımız. İlk haftalarda aldığımız yenilgilerin bize yakışmadığını düşünüyorum. Yenişehir’le başlayan çıkışı Körfez maçınad a yansıtıp, taraftarımıza ve camiamıza gerçek Kilimli Belediyespor’u göstereceğiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

İlk galibiyetini Yenişehir Belediyespor karşısında alan Kilimli Belediyespor, yörüngesini Körfez’e çevirdi

 

Şimdi sıra Körfez’de

 

İç sahada oynayacağı iki maçı hedef gösteren Kilimli’nin hocası Selahattin Bayar, “ilk engeli aştık şimdi sıra Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’da dedi. Bu maçı da kazanarak sıralamada hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz” dedi.

 

**************

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kilimli Belediyespor, 6’ncı haftada sahasında konuk edeceği Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçına kilitlendi. Grupta üst sıralara tırmanışa geçmek isteyen sarı-siyahlı takım, rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor.

Saha ve seyircileri önünde konuk edeceği Körfez karşısında tek düşüncesi 3 puan olan Kilimli Belediyespor’da hazırlıklılar bu yönde devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu 4 hafta aranın ardından galibiyetle tanışan Kilimli Belediyespor, çıkışı Körfez karşısında sürdürmek istiyor. Kilimli’nin çalıştırıcısı Selahattin Bayar, Yenişehir Belediyespor maçı öncesi,  üst üste oynayacağı bu maç ve Körfez maçlarını hedef göstermiş ve 6 puan almaları gerektiğini söylemişti. Nitekim, ilk engeli Yenişehir Belediyespor ile geçen ve kötü gidişata da ‘dur’ diyen Kilimli gözünü Körfez maçına çevirdi. Bayar, iki maçta 6 puan hedeflediklerini hatırlatarak, “Yenişehir karşılaşması öncesi iç sahada oynayacağımız 2 maç için 6 puan hedeflemiştik. Yenişehir Belediyespor karşısında hem ilk 3 puanımızla tanıştık hem de bu hedefin ilk engelini aştık. Şimdi ise, Körfez maçını kazanmak istiyoruz. Seri yakalamamız açısından galip gelmemiz gerekli. Hem de üst sıralara tırmanmamız açısından önemli bir karşılaşma olacak” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ