Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor yönetimi, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirirken bir yandan da destek ziyaretlerini sürdürüyor.  Bu kapsamda Çaycumaspor Kulüp başkanı Teoman Temelkuran  önderliğinde  As Başkan Deniz Atmaca,Genel Kaptan Ali Köktürk, Yönetim kurulu üyesi Recep Verimbaş ile birlikte, Çaycuma OSB de faaliyet gösteren GERSAN fabrikasını ve Fabrika Müdürü Neşat Yüksel'i ziyaret etti. 
"GERSAN AİLESİ OLARAK ÇAYCUMASPOR'UN YANINDAYIZ"
Samimi dosthane karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette GERSAN müdürü Neşat Yüksel Çaycumaspor' a sahip çıkmanın önemini ve  tüm Çaycumalıların İlçenin adını taşıyan bu köklü  takıma  sahip çıkması gerektiğini vurgularken, bizde GERSAN ailesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz diyerek yönetim kuruluna ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
TEMELKURAN, DESTEK İÇİN YÜKSEL VE GERSAN AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Çaycumaspor Kulüp başkanı Teoman Temelkuran ise  GERSAN  Fabrika Müdürü Neşat Yüksel'i desteği için teşekkür ederken, "Çaycumalıların bu memlekette yaşayan herkesin sizin gibi düşünerek bu takıma sahip çıkması gerek. Bu düşünceniz bizleri çok mutlu  etti. Bu samimi fikir ve dileklerinizden ötürü teşekkür ederiz" dedi. 
Ziyaret sonrasında Çaycumaspor Başkanı ve yönetimi Neşat Yüksel'e Çaycumaspor forması  Hediye etti.