Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömüspor’un iç saha maçlarına  ev sahipliği yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda maçların oynanabilmesi için Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğü personelleri  yaptıkları hummalı bir çalışma ile stadı ilk iç saha maçına yetiştirdi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri , açık tribünlerin can güvenliği riski taşıdığı raporunu çıkardıktan sonra, Zonguldak Kömürspor’un maçlarını statta oynaması tehlikeye girmişti.  Ancak yaşanan gelişmeler üzerine iyileştirme çalışmaları ile riskin azaltılması statta maçların oynanmasını gündeme getirdi. Bunun üzerine Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konuya el atarak tüm personelini iyileştirme çalışmalarına görevlendirdi.  Günler süren yorucu çalışmaların ardından Spor İl Müdürlüğü personelleri ve yüklenici firma çalışmalarını tamamlayarak, Kızılcabölükspor maçının Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanmasını sağladı.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri personelleri , “ Bizler kısa bir süre zarfında maçların oynanabilmesi için elimizden geleni yaptık. 20 gün gibi kısa bir süre zarfında çalışmaların biteceğine inanarak çalıştık. Allaha bin şükürler olsun ki bu işi alnımızın akıyla tamamladık. İnşallah temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da hak ettiği yere gelir” dedi.

Emre Can BAYRAM