Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, Manisa karşısında gençlerin iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, 3-4 tane net gol pozisyonu kaçırdıklarını ve gol şanslarının yanında olmadığını söyledi.

‘’Manisa karşısında çok net 4 gol pozisyonumuz var’’

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi, Manisa karşısında çok gol kaçırdıklarını söyleyerek, ‘’ İlk önce oynayan bütün çocukları tebrik ediyorum. Ellerinden gelen her şeyi ortaya koydular. Sadece mücadele etmediler zaman zaman da iyi futbol oynadılar. Çok net 4 tane de gol pozisyonumuz var. 1 tanesini değerlendirebilseydik 2-0 veya 3-0 olabilirdi. Ama gol şansı yanımızda değildi. Taraftarımızın desteğine de teşekkür ediyorum. Bu çocuklara moral verdikleri sürece daha üst seviyelere çıkabilir ’’dedi.

‘’Cömert, Kaan ve İsmail iyi mücadele etti’’

İsmail, Kaan ve Cömert’in iyi mücadele ettiklerini ifade eden Terzi, ‘’İsmail ve Kaan çok iyi mücadele ettiler. Cömert’inde katkıları da çok. Bu maçta da müthiş oynadı. En son Etim

Etimesgut maçında da iyi oynamıştı. Genç bir oyuncu kazandık. İsmail, Kaan, Onur, Ege ve Tezcan,  Zonguldakspor’a güzel değerler kazandırmaya çalışıyoruz. Onların zaman içerisinde tecrübe kazanarak daha iyi olacaklarını düşünüyorum ’’diye konuştu.

‘’2 oyuncu Kömürspor’u federasyona verdi’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, 2 oyuncunun Kömürspor’u federasyona verdiğini söyleyerek, ‘’Lisans bonservis olaylarını hepiniz takip ediyorsunuz. 2 oyuncu var şuan Federasyona veren. Maliyetlerinde de borçsuzdur yazısı var. Açıklamaları Genel kaptanımız Hakan Hürfikir ve Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir yapacak. İnşallah onları da yetiştirirsek takımımız daha güçlü olacak.’’

Emre Can BAYRAM