GOL YEMEDİĞİMİZ TAKDİRDE GÜZEL SONUÇLARA ULAŞACAĞIZ

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, deplasmanda 4-2 yenildikleri Konya Anadolu Selçukluspor maçını ve hafta sonu konuk edecekleri Fatih Karagümrükspor maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, Konya karşısında kötü bir futbol sergilediklerini söyleyerek, hafta sonu saha ve seyirci avantajını kullanarak Fatih Karagümrükspor’u yenmek istediklerini söyledi. Terzi, gol atmakta sıkıntı çekmediklerini ve gol yemedikleri takdirde galibiyetlerini geleceğini vurguladı. 

‘’Konya karşısında kötü oynadık’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, Konya karşısında kötü oynadıklarını söyleyerek, ‘’Konya Anadolu Selçukspor maçında kötü oynadık. Savunma anlamında basit goller yedik. Yarım saat içerisinde maç 3-0 oldu. Yediğimiz goller çok kötü goller. 3-0’ın üzerine bizimde kaçırdığımız 3-4 pozisyon var. Bir tanesini gole çevirebildik. İkinci devre 3-2’yi yakaladık. Son dakikada da kendi kalemize talihsiz bir gol attık’’dedi. 

‘’Saha ve seyirci avantajını kullanarak Karagümrükspor’u yenmek istiyoruz’’

Saha ve seyirci avantajını kullanarak Karagümrükspor’u yenmek istediklerini ifade eden Terzi, ‘’Futbolda bunlar var ama Zonguldakspor’ayakışmayacak goller yediğimiz için deplasmanlardasıkıntı çekiyoruz. Futbolcularla toplantı yaptık. Bu toplantı sonucunda hatalarımızı en aza indireceğiz. Bir an önce çıkış yakalamalıyız. Bu hafta Fatih Karagümrükspor maçı var. Seyircimizden büyük destek bekliyoruz.  En az Şanlıurfaspor kadar güçlü bir takımla oynayacağız. Çok zor bir maç olacak. Ama saha ve seyirci avantajımızı kullanıp içerde 3 puan almak istiyoruz.  Bu haftaki Fatih Karagümrükmaçı çok değerli’’diye konuştu. 

‘’Biz skorer bir takımız’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, skorer  bir takım olduklarını söyleyerek, ‘’Bu sezon gol yeniyor ama geçtiğimiz sezona da baktım 40 gol görülmüş kalede. Ama artık geçtiğimiz sezona takılmamak gerekiyor. Biz bu seneye bakacağız. Deplasmanda 3 maçta 5 gol attık. Bu takım skorer. Gol atma anlamında güzel bir rakam. Bunun karşılığında gol yemezsek iyi bir sonuca ulaşırız. Bu haftadan sonra bu sorunu da çözüp yolumuza devam edeceğiz’’şeklinde konuştu.

‘’Çıkış yapacağız’’

Çıkış yapacaklarını ifade eden Terzi, ‘’Onur, bizim bildiğimiz gibi oynamıyor. Performansı yüzde 50,60 seviyede düşük. Onur’a güveniyoruz. Kampa biraz geç katılmıştı. Biraz sakatlığı vardı. Ama Konya maçında biraz daha vitesi arttırdı.  Fatih Karagümrükspor maçında biraz daha iyi olacağını düşünüyorum. Çok değerli oyuncularımız var. Bizi hedefe yine onlar götürecekler. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Mutlaka çıkış yakalayacağız’’dedi. 

‘’Biran önce toparlanmak zorundayız’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi,  biran önce toparlanmak zorunda olduklarını söyleyerek, ‘’İlk haftalara bakarsak hesabımız tutmadı. Deplasmanda çok gol yedik. Manisa’dan ve Bandırma’dan 2 gol ve Konya’dan 4 gol yedik. Bu sonuçları beklemiyorduk. Bu durum hesaplarımız yanılttı. Ama bu demek değil ki Dünya’nın sonu..Henüz ligin beşinci haftasındayız. Biz hatalarımızı gördük. Bir an önce toparlanmak istiyoruz’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM