Röveşata golüyle gündeme oturan Okan Eken,  işinin gol atmak olduğunu ve gollerine devam edeceğini söyledi

 GOLLERİME DEVAM EDECEĞİM

Karagümrük maçının yıldızı Okan Eken, attığı röveşata golünü idmanlarda sık sık denediğini söyledi. Aynı golü 2 sezon önce Manavgatspor’a karşı da attığını söyleyen Genç forvet, “İşim gol atmak. Attığım gollerle ve takımımın kazanmasıyla mutlu oluyorum. Gollerimin devamı gelecek” dedi.

*************

Fatih Karagümrükspor maçında attığı röveşata golüyle gündem olan Okan Eken, buna benzer bir golü de 2 sezon önce Manavgatspor’a karşı atmıştı. Karagümrük maçında attığı golün aynı dakikasında Manavgata’a aynı şekilde röveşatayla gol atan Okan Eken,  2 sezon önceki maçın mimarı olmuştu.  Fatih Karagümrükspor maçında galibiyette başrol oynayan forvet Okan Eken, dünkü idmanda rötarlı da olsa katıldı. İzinli olarak antrenmana geç katılan genç forvet, atığı golü idmanlarda çok sık denediğini söyledi.

“BENİM İŞİM GOL ATMAK”

İdmanlarda röveşata için kendini denediğini söyleyen Okan, “İdmanlarda röveşatayı çok deniyor ve çalışıyorum. Elimden geldiğince de saha içerisinde yapmaya gayret gösteriyorum.  Karagümrük maçında fırsatı değerlendirerek golümü attım. Çok mutluyum. Ve attığım golle de kazandığımız içinde ayrıca sevinçliyim. Daha önce de benzer golü Manavgatspor karşılaşmasında atmıştım. Benim işim gol atmak ve gollerime devam edeceğim” dedi.

“İLK YARIYI YENİLMEZLİK SERİSİYLE KAPATMAK TEK ARZUMUZ”

İyi bir seri ve bununla birlikle iyi bir hava yakaladıklarını söyleyen Okan Eken, ilk yarının kalan 2 maçını değerlendirdi. “Hedeflerinin 2 maçı da kazanmak olduğunu söyleyen Okan, “Buca ve Ofspor maçlarıyla ilk yarıyı kapatacağız. Son 4 haftaya bakıldığında istediğimiz skorları güzel futbol oynayarak elde ediyoruz. Kalan maçlarımızda da iyi futbol ve galibiyet hedefliyoruz. Tabi öncelikle Bucaspor maçını sonra da Ofaspor maçını kazanarak ilk yarıyı yenilmezlik serisiyle kapatmak tek arzumuz. Bu maçları kazanırsak ikinci yarıya daha iyi başlarız” şeklinde konuştu.

 

Eren ARSLANYILMAZ