Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, almış oldukları olağan üstü kongre sürecini değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ikinci yarının daha da zor geçeceğini söyleyerek, yönetime maddi ve manevi fayda sağlayacak Zonguldaklı isimleri alacaklarını vurguladı. Başkan Caner, birlik beraberlik çağrısında bulunarak, kenti yönetenlerin el ele verdikleri takdirde ise sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

‘’Yönetime maddi ve manevi fayda sağlayacak isimleri alacağız’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Yönetime maddi ve manevi destek sağlayacak isimleri almak istediklerini söyleyerek, ‘’Maddi ve manevi olarak verim sağlayabilecek, hizmet edebilecek insanları kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Onlarla birlikte ikinci yarıyı tamamlayarak sezonu bitirebilmek istiyoruz.Kongre kararı daha önce alınmış bir karardı. Maçtan 1 hafta önce aldığımız bir karar. Hem sayıyı 31’den aşağı düşüreceğiz hem de bulabileceğimiz maddi manevi fayda verecek Zonguldaklı kardeşlerimizi yönetime kazandıracağız. Kongre eğer o tarihte gerçekleştirilemezse bir sonraki haftaya ertelenecek’’dedi.

‘’İkinci yarı daha da çetin geçecek’’

İkinci yarı ligin daha da zor geçeceğini ifade eden Başkan Caner, ‘’İkinci yarı daha zor olacak. Çünkü bizden aşağıda olan takımlarda transferlerini gerçekleştirecekler. En düşük bütçeli takımlardan biri biziz. İmkânımız ve desteğimiz az. Diğer takımlar eksik buldukları yerlere muhakkak ki transfer yapacaklardır. Bu nedenle ikinci yarı daha çetin geçecek’’şeklinde konuştu.

‘’Kenti yönetenler el ele verirse bu sorunların üstesinden geliriz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, birlik beraberlik çağırısında bulunarak, ‘’ Bizimde elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Onun için hazırlığımızı yapacağız. Bu süreçte birbirimize destek olmamız gerekiyor. Bu kentin takımını yukarı kaldırmamız gerekiyor. Herkes ayrıştırıcı olursa birlik ve beraberlik sağlanmaz. Başarının kaynağı sevgi. Futbolcular, ekip, taraftar birbirini sevecek. Kenti yönetenler el ele verirse bu sorunların üstesinden geliriz. Ama bu takım unutulmamalı ki imkânsızlıklar içerisinde. El ele vereceğiz ki bunun karşılığını bekleyeceğiz’’dedi.

Emre Can BAYRAM