Gençlik Merkezine bağlı 30 yakın gönüllü genç, Kömürspor’un hafta sonu kendi sahasında oynayacağı zorlu Gümüşhanespor maçı öncesinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki antrenmanı ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara mora verdi.

Zonguldak Gençlik Merkezine bağlı gönüllü gençler, bugün Zonguldak Kömürspor’un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki antrenmanını ziyaret ederek moral verdi. Gönüllü gençlerin yapmış olduğu ziyarete, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ve Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özemir'de eşlik etti. Ziyaretin ardından gönüllü gençler teknik heyet ve futbolcularla sohbet ederek bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. Ardından kapalı tribüne çıkan gönüllü gençler antrenman sırasında futbolculara tezahüratlarda bulundu.

‘’Futbolcuların ve teknik heyetin yanında olmak istedik’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, teknik heyet ve futbolcuların yanında olmak istediklerini söyleyerek, ‘’Gençlik Merkezi ailesi olarak, gönüllü gençlerimizle birlikte Zonguldakspor’umuzun zor günlerden geçtiği bugünlerde destek olmak istedik. Onlarla gönül birliği kurduğumuzu onlara iletmek amacı ile bugün yanlarında bulunmak istedik. Çocukların onlarla birlikte olarak, profesyonel anlamda büyüklerini görerek, antrenmanlarını izleyerek, onlarında birer futbolcu olmalarını istediklerini ve başarılar dilemeleri amacı ile gençlerimizle birlikte Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda gerçekleşen idmanı ziyaret ederek Zonguldakspor’umuza başarılar diledik’’dedi.

Emre Can BAYRAM