Kdz. Ereğlispor’da iç ve dış transferde 11 oyuncu ile sözleşme imzaladı.  :ç transferde daha önce  anlaştığı 8 oyuncu ile sözleşme yenileyen eflatun-beyazlı takım, dış transferde el sıkıştığı  kaleci Sait Kaymaz’ın yanı sıra, Alaplı Belediyespor’dan Cemre Demirhan ve Çaycumaspor’lu Anıl Köktürk’ü renklerine bağlayan imzayı attırdı.

Bölgesel Amatör Lig takımı Kdz. Ereğlispor’da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Sezon öncesi Belediye destekli güçlü bir yönetimle kolları sıvayan eflatun-beyazlı yönetim,

daha önce anlaşma yaptığı 8 oyuncusu ile nikah tazeledi. Eflatun beyazlıların geçen sezonki kadrosunda yer alan Oğuz Yalçın, Gökhan Kuloğlu, Gökhan Çolak, Barış Bayar, Burak Çetinkaya, Burak Eliçek, Şaban Karakuş ve Serkan Kurt kendilerini yeniden eflatun beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Oyuncuların imza töreninde Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, As Başkan İhsan Yazıcıoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan, Tesisler Sorumlusu Ufuk Çakmakoğlu ve Antrenör Taner Demirbaş’ta hazır bulundu.

AYHAN ATAY: ARKADAŞLARIMIZ ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAK

Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, Antrenör Taner Demirbaş’ın raporu doğrultusunda geçen sezonki kadroda yer alan 8 oyuncu ile sözleşme yenilediklerini belirterek, “İnanıyorum ki yeni sezonda da Ereğli Belediyespor formasını terletmeye devam edecek arkadaşlarımız, sahadaki duruşları ve oynadıkları futbol ile önemli başarılara imza atacak. Anlaşmanın Kulübümüz ve oyuncularımız adına hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

ANIL CEMRE VE SAİT’DE İMZALADI

Eflatun beyazlı takım iç transferin yanı sıra dış transfer çalışmalarında da hız kesmiyor. Daha önce dış transferde 5 futbolcu ile anlaşan Kdz. Ereğlispor, Çaycumaspor’un genç golcüsü Anıl Köktürk ile Alaplı Belediyespor’un genç stoperi Cemre Demirhan ile de sözleşme imzaladı.

 Eflatun beyazlılar daha önce ön anlaşma yaptığı Düzce Belediyespor’lu Sait Kaymaz ile de sözleşme imzaladı.