Zonguldak Kömürspor’un yeni sezonda kaderini belirleyecek kongre tarihi belli oldu

GÖZLER 2 HAZİRAN’DA

 

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, camiayı yakından ilgilendiren olağan genel kurulun tarihini 2 Haziran Cuma günü olarak açıkladı.  kongre için geri sayıma geçen  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımı hedefine taşıyacak  güçlü bir yönetim için  çalışmalarına hız verdi.



*******************************

 

Zonguldak Kömürspor camiasının merakla beklediği olağan genel kurul tarihi belli oldu.  Kırmızı-lacivertli takımın kulüp başkanı Süleyman Caner, kongrenin 2 Haziran Cuma günü kulüp binasında yapılacağını açıkladı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 2017-2018 sezonuna hem yönetim hem de kadro kalitesi olarak güçlü girmek için haftalar öncesinden olağan genel kurul için çalışmalara başlamıştı. Güçlü bir yönetim güçlü bir kadro hedefiyle harıl harıl çalışan Başkan Caner dün, yaptığı açıklama ile kamuoyunun ve camianın merakını dindirdi. Merakla beklenen kongre tarihini açıklayan Süleyman Caner, olağan genel kurulun 2 Haziran Cuma günü olacağını söyledi. Tek liste ile olağan genel kurula gidecek Başkan Süleyman Caner,  listesinde yer alacak isimlerde sona geldi. Şuana kadar  şehrin önde gelen iş adamlarından destek gören Başkan Caner’in listesinde önemli isimlerin olduğu öğrenildi. Henüz listesini tam olarak belirleyemeyen Caner, bu konuda çalışmalarını hızlandırarak 2 Haziran günü yapılacak kongreye kadar, listesini şekillendirecek.

Eren ARSLANYILMAZ

KONGRE SONRASI  TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANACAK

Zonguldak Kömürspor camiası kongreye odaklanmışken,  kulübün bir diğer gündemi  hoca ve futbolcu transferi… İç ve dış transferde kadrosuna katacak isimler konusunda çalışmalarını yapan Zonguldak Kömürspor, yeni yönetimin belirlenmesinin ardından hoca sorununu çözüme kavuşturacak. Sezon planlamasının yapılmasının ardından transfer çalışmaları yeniden hız kazanacak.

 “TAKIMI BAŞARIYA TAŞIYACAK GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KURACAĞIZ”

Yönetim listesini tam anlamıyla şekillendirmedikten sonra bir şey söyleyemeyeceğini belirterek konuşmasına başlayan Başkan Caner, “Çalışmalarımız devam ediyor. Yönetimde görmeyi istediğimiz isimlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Amacımız ve hedefimiz Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşıyacak güçlü bir yönetim kurmak. Eğer bunu gerçekleştirebilirsek her anlamda güçlü oluruz ve güçlü bir takım da kurabiliriz Yeni sezonda stadımızda maçlarımızı oynayacağız. Geçen sezon stat sorunu nedeniyle bazı şeyler eksik gitti. Güçlü bir yönetim kurulu oluşturarak, stadımızda başarıyı yakalamak istiyoruz. Bu konuda ve her konuda her zaman yanımızda olan Valimiz Ali Kaban’a da teşekkür ederim” dedi.