Zonguldak Kömürspor, bir günlük molanın ardından K.Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarına start verdi 

GÖZLER KONYA’YA ÇEVRİLDİ 

Son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen Zonguldak Kömürspor’da gözler K.Anadolu Selçukluspor maçına çevrildi. Son haftalardaki çıkışını sürdürmek isteyen kırmızı-lacivertli takım,  Pazar günü Konya’da oynanacak maçın hazırlıklarına 3 puan parolasıyla başladı. 

******

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında konuk ettiği Amedspor karşısında çok kritik bir galibiyet alarak, yenilmezlik serisi yakalayan Zonguldak Kömürspor, şimdi artık 24’üncü haftaya yoğunlaştı. Bu hafta K.Anadolu Selçukluspor deplasmanına çıkacak kırmızı-lacivertli takım, karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi.

4-1’lik Sivas Belediyespor galibiyetinin ardından, Üst üste aldığı Pendikspor, Hacettepespor ve K.Maraşspor beraberliklerinin ardından, 23’üncü haftada güçlü Amedspor’u sahasında konuk eden Zonguldak Kömürspor, tarihi bir geri dönüşle rakibini 3-2 yenmişti. Bu sonuçla son 5 maçında topladığı puanlarla 32 puanla 7’inci sıraya çıkan ve Play-Off umutlarını yeşerten kırmızı-lacivertli takım, K.Anadolu Selçukluspor ile karşı karşıya gelecek. Üst sıralara yükselme hedefinde olan ve bu hedef doğrultusunda  Konya maçında 3 puan arayacak kırmızı-lacivertli takım, maçın hazırlıklarına başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ısınma koşularıyla başlayan idman ardından top çalışmalarıyla devam etti.  Haftanın ilk idmanı rejenerasyon (yenileme) çalışmasıyla sona erdi.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

Moraller Tavan

Amedspor zaferinin ardından rotasını K.Anadolu Selçukluspor maçına çeviren Zonguldak Kömürspor, çalışmalara başladı. haftanın ilk çalışmasına çıkan Kırmızı-lacivertli takımda moralllerin yüksel olduğu gözlendi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Keyifli başlayan çalışma aynı şekilde sona erdi.