Süper Amatör Lig’e çıkacak 2 takımın belirleneceği Play-Off’ta kuralar çekildi. 4’erli 2 gruptan oluşan Play-Off maçları, 26-27 Nisan tarihlerinde oynanacak. Grup birincileri adını Süper Amatör Lige yazdıracak.

 

**

 

Zonguldak 1’inci Amatör Küme’de normal sezonun tamamlanmasının ardından gözler Play-Off maçlarına çevrildi. Merkez-Çaycuma ve Ereğli Grupları’nda 8 takımın katıldığı Play-Off maçlarının fikstür ve kura çekimi yapıldı. Dün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF)  Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir başkanlığında yapılan kura çekimine, Play-Off’lara katılacak takımların temsilcileri de yer aldı.

 

Merkez Grubu’ndan Bölümspor, Karadonspor, Polisgücüspor, Capeti Merkez Atölyesispor, Çaycuma Grubu’ndan Filyos Ateşspor, Saltukovaspor, Velioğlu Gençlikspor, Ereğli’den ise Gülüç Belediyespor Play-Off’lara katıldı.

Kemal Demir başkanlığında yapılan fikstür ve kura çekimi sonucunda Play-Off grupları belli oldu. Buna göre; A Grubu’nda Saltukovaspor, Karadonspor, Filyos Ateşspor ve Polisgücüspor yer aldı. B Grubu’nda ise Bölümspor, Gülüç Belediyespor, Velioğlu Gençlikspor ve Capeti Merkez Atölyesispor yer aldı. 4’erli 2 Grup’tan oluşan Play-Off maçları takımların istediği doğrultusunda 26-27 Nisan 2014 tarihlerinde Kilimli Ve Çatalağzı’nda oynanacak.

Gruplarda ilk maçlar  şöyle oluştu:

A Grubu: Saltukovaspor-Polisgücüspor, Karadonspor-Filyos Ateşspor

B Grubu: Bölümspor-Capeti Merkez, Gülüç Belediye-Velioğlu Gençlik

 

Eren ARSLANYILMAZ