Erzurum ve Anadolu Üsküdar filelerini sarsan Okan Eken, 5 golle oynuyor

Gözler yine Okan’da

Gözler yine forvet Okan Eken’de olacak. Erzurum ve Anadolu Üsküdarspor maçlarını boş geçmeyen forvet Okan Eken Keçiörengücü karşısında da gol yada goller atarak galibiyete katkı yapmak istiyor.

************

Zonguldak Kömürspor’un ileri uçta en önemli futbolcusu olan genç forvet Okan Eken, bir haftalık suskunluğunun ardından,  üst üste oynanan Erzurumspor ve Anadolu Üsküdarspor maçlarında gol atmıştı. Bu iki maçı da boş geçmeyen kırmızı-lacivertli takımın golcüsü, Keçiörengücüspor maçına oldukça sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Hava toplarındaki üstünlüğünün yanı sıra mücadeleci kimliğine sahip olan Okan Eken’e  Keçiörengücüspor maçında oldukça iş düşecek. Takımın gol silahi olacak forvet oyuncusu, zorlu mücadele öncesi oldukça iddialı… 5 golü bulunan 24 yaşındaki forvet oyuncusu, Keçiörengücüspor maçını da boş geçmeyeceğini söyleyerek, “Bir forvet oyuncusu olarak işim gol atmak. Son 2 maçtır gollerimi atıyorum. Keçiören maçı zor olsa da kazanacağımızı düşünüyorum. Atacağım gol yada gollerle galibiyete katkı yapmak istiyorum” şeklinde konuştu

  Dikkat dikkat!

Kırmızı-lacivertli golcü Okan Eken, sarı kart sınırında bulunuyor. Toplamda 3 sarı kart bulunan Okan, Keçiören maçında kart görmesi halinde bir sonraki maç olan Fethiyespor’a karşı forma giyemeyecek.