Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, Kızılcahamam Patalya kampında Giresunspor’la 2-0 yenildikleri hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını vurgulayarak, önemli olan hataları görmek olduğunu söyledi.  Teknik patron Şenol Demir ayrıca, görüştükleri oyuncular olduğunu söyleyerek, transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. 
“Maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergiledik”
Teknik patron Şenol Demir,hazırlık maçlarında alınan skor’un önemli olmadığını söyleyerek, “Hazırlık maçlarında skor önemli değildi. Baktığınız zaman geçen sezonda hazırlık maçlarında iyi sonuç alamadık. Ama kamplarda yapılan hazırlık maçlarında hatalarımızı görme açısında iyi oluyor. Maçın ilk yarısında gerçekten iyi bir oyun sergiledik. Pozisyonlarda bulduk.  Ama Şevket ve Kamil’in sakatlıkları nedeniyle tempomuz biraz düştü. Ama oyun geneli baktığımız zaman yine de gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz. İnşallah sezonun ilk maçı olan Altay maçına kadar iyi şekilde hazırlanmış olacağız.”
“Giresunspor lige hazır bir takım”
Giresunspor’un lige hazır bir takım olduğunu ifade eden Demir, “ Giresunspor iyi bir takım. PTT 1.Ligin başlamasına da 10 günlük bir süre var. Hazır bir takıma karşı oynadık. Bunu da oynadığımız zaman gördük. İyi transfer yaptılar. İyi bir kadroya sahipler. Ama alınan sonuç önemli değil. Oyunun tamamına baktığımız zaman bizimde etkili oynadığımız pozisyonlar var ”dedi. 
“Transfer çalışmalarımız devam ediyor”
onguldak Kömürspor teknik patronu Şenol Demir, görüştükleri oyuncular olduğunu söyleyerek, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Eksik gördüğümüz bölgelere takviyeler yapmaya devam edeceğiz. Anlaştığımız oyuncuları ya Kızılcahamam kampına ya da Bolu kampına yetiştireceğiz.”
Emre Can BAYRAM