Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli eldiveni Sinan Ören, deplasmanda oynayacakları Bugşasspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Sinan Ören, Bugşasspor’un iyi bir takım olduğunu ve günlerinde oldukları takdirde puan ya da puanlar alacaklarını söyledi.

‘’Çok önemli bir 3 puan aldık’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyleyerek, ‘’Önemli bir adım attık. Çünkü kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Kazanmadığımız takdirde kötü bir tablo ile karşı karşıya gelecektir. Altta ki takımlarımızda kazandı. Bu galibiyet daha rahat oynamamızı sağlayacak. Çok önemli bir maçtan 3 puan aldık’’dedi.

‘’Bugşasspor iyi bir takım’’

Bugşasspor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden Ören, ‘’Bugşaşspor iyi bir takım. Bu hafta Gümüşhane’yi 3-0 yenmişler. Muazzam bir takım olduğunu söyleniyor. Bu ligde şu var. Gününde kim iyiyse o galip geliyor. Bu hafta Cumartesi günü oynayacağız. Günümüzde olursak puan ya da puanlar alacağımızı düşünüyorum. Sakatlığım iyileşme evresinde. İnşallah bir aksilik olmazsa Cumartesi günü kalede olacağım yine’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM