Zonguldak U13 Ligi’nde şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Sarayspor, takıma maddi destekte bulunan Talip Ekşi’yi ziyaret etti. Sarayspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda sarı-kırmızılı takımın Antrenörü Turan Altıntaş ile yönetim kurulu üyeleri Hakan Sağlam ve Engin Kabak ziyarete katıldı.  Sarı-kırmızılı yöneticiler, geçtiğimiz haftalarda yapılan protokol ile takıma 1 yıllığına sponsor olan Ekşioğulları  Beton firmasının sahibi Talip Ekşi’ye  yaptıkları ziyarette U13 Ligi’nde kazanılan şampiyonluk kupasını hediye etti.

“NE İLK NE SON KUPA”

Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, Ekşioğulları Beton sponsorluğunda kazanılan kupanın ne ilk ne de son olduğunu ifade ederek, “Bize maddi destekte bulunan Talip Ekşi’ye onun sponsorluğunda kazandığımız U13 Ligi şampiyonluk kupasını getirdik. Kendisiyle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ben inanıyorum ki Ekşioğulları Beton sponsorluğunda bu kazandığımız son kupa olmayacak. Şampiyonluklar devam edecektir. Talip Ekşioğlu’na bize verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Ziyarette Talip Ekşi’nin oğulları Muhammet Ekşi ile Hüseyin Ekşi yer aldı

Eren ARSLANYILMAZ

Sarayspor Düzce’de, Taşkömürü Kastamonu’da

Zonguldak U13 Ligi’nde şampiyon olarak 2013-2014 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası’na katılacak Sarayspor ile Kozlu Taşkömürüspor’un mücadele edeceği grup merkezleri belli oldu. Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe maçlarında Sarayspor Düzce’de Taşkömürüspor Kastamonu’nda ikinci tur için mücadele edecek.

Sarayspor  Düzce Grubu’nda 2 Kocaeli, Bolu, Yalova ve Karabük takımları ile Taşkömürüspor Kastamonu Grubu’nda 2 Samsun, Çorum, Bartın ve Sinop takımları ile karşılaşacak.