Yeni sezonda 2.Amatör Küme B Grubunda mücadele edecek olan  Güvenlikgücüspor, Teknik Direktörü Yusuf Aydın yönetiminde hazırlıklarını Fener Sahası’nda sürdürüyor. İlk haftayı Bay geçecek Güvenlikgücüspor, yeni sezonu 4 Mart’ta Çaydamarspor maçı ile açacak. Güvenlikgücüspor Teknik Direktörü Yusuf Aydın yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

‘’Centilmence maçlar oynayacağız’’

Güvenlikgücüspor teknik patronu Yusuf Aydın, sezon sonuna kadar bütün maçları centilmence oynayacaklarını söyleyerek“İnşallah centilmence mücadelemize devam edip, başarılı sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Takımdaki bütün futbolcularıma güveniyorum sonuna kadar. Yeni oyuncular olsun, eskiler olsun, hepsine ve bütün takımlara da başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

‘’Yeni sezonda hedef şampiyonluk’’

Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Aydın, “Her Hocanın istediği gibi hedefimiz şampiyonluk, ama olmazsa da bunu için bir sıkıntı yok. Tabi şampiyon olursak daha iyi olur. 1. amatöre çıkmamız daha iyi Güvenlikgücüspor bunlara alışık bir takımdır.” dedi.

‘’Transfer çalışmalarımız devam ediyor’’

Güvenlikgücüspor teknik direktörü Yusuf Aydın transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyleyerek,“Transfer çalışmamız iyi gidiyor. Yeni arkadaşlar takıma katıldılar. Çağlar, Şerafettin ve Polat takıma katıldı. Daha da gelecek arkadaşlarımız olacak. Hedeflediğimiz şampiyonluk için kadro kurmaya çalıyoruz. İlk maçımız Çaydamarspor ile onlarda başarılı bir takım inşallah ilk maçımızı kazanıp yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Bütün takımlara başarılar dilerim.”

Emre Can BAYRAM