Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Hacettepespor maçını değerlendirdi. 
Kaptan Mert Caymaz, Hacettepespor’un genç ve zor bir takım olduğunu söyleyerek, Hacettepespor maçında puan çıkardıkları takdirde çok iyi noktaya geleceklerini vurguladı. Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Mert Caymaz ayrıca, ilk yarıyı 25, 30 puanla tamamladıkları takdirde ise play off potasının içinde olacaklarını söyledi.
“Hacettepespor zor ve genç bir takım”
Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, Hacettepespor’un genç ve zor bir takım olduğunu söyleyerek, “Hacettepespor zor bir takım. Geçen sene de iki maçta yenişemedik. Genç ve iyi oyunculara sahip bir takım. Gümüşhanespor maçında, da Gümüşhane’ye zor anlar yaşatmışlar. Bizde onlar kadar mücadele ediyoruz. Baktığımız zaman 1 aydır mağlup olmuyoruz. 2 galibiyet 2 beraberlik. İyi bir süreç. Bugşasspor maçını yenseydik daha iyi olacaktı. Hacettepespor maçından puan ya da puanlarla dönüp 2 maçta 4 ya da 6 puan çıkartabilirsek, çok iyi bir noktaya geleceğiz ”dedi. 
“İlk yarıyı 25 30 puanla tamamlarsak play off’tan kopmamış olacağız”
İlk yarıyı 25, 30 puanla bitirdikleri takdirde play of’tan kopmamış olacaklarını ifade eden Caymaz,  “Hedeflediğimiz gibi ilk yarıyı 25 30 puanla bitirebilirsek, play off’tan kopmamış olacağız. Hedefimiz bu yönde. Zaten içerde ki maçları alınca 9 puan yapıyoruz. Deplasmandan da ne getirebilirsek artık. Onun için uğraşacağız. İyi yoldayız.Biraz daha gol noktalarında üretken olursak, daha iyi olacağız” şeklinde konuştu.
“Parmağımda kırık olmasına rağmen maça çıkacağım”
Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kaptanı Mert Caymaz, parmağında kırık olmasına rağmen maçta görev alacağını söyleyerek, “Bugşasspor maçında talihsiz bir sakatlık geçerdim. Parmağımda çatlaklık var. Atel yaptık. İdmanlara da bu şekilde çıkıyorum. Maça da bu şekilde çıkacağım. Biz her zaman söylüyoruz. Ayağımız kopana kadar kanımın son noktasına kadar mücadele vermeye devam edeceğim ”dedi. 
Emre Can BAYRAM