Transfer çalışmalarının sürdüğü Kozlu Belediyepsor, hafta sonunu hareketi geçirecek

HAFTA SONUNU BEKLEYİN

 

Transferde tam yetkiyle çalışmalarını sürdüren Teknik Direktör Volkan Yayın, bir süredir temasta olduğu futbolcularla hafta sonu yüz yüze görüşecek. Cumartesi ve Pazar günü yoğun bir mesai yapacak Yayın, futbolcularla anlaşma zemini arayacak.

*****************

Kozlu Belediyespor’da gündem transfer…  Kadrosundan çoğu oyuncu ile yollarını ayıran Yeşil-beyazlı takım, bu futbolcuların yerlerine transfer yapmak için yoğun bir mesai harcıyor. İlk yarıda oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren ve ikinci yarıda da aynı sıkıntılarla boğuşan Kozlu Belediyespor, maddi imkanları doğrultusunda kadrosuna takviye  yapacak. Transferde yönetimin tam yetki verdiği  deneyimli çalıştırıcı Volkan Yayın, 10’un üzerinde futbolcu ile temasta. Kadrosunda görmek istediği futbolcularla telefon trafiği yapan Yayın, çoğu futbolcuyu Kozlu’ya davet ederek yüz yüze bir görüşme yapacak. Devre arası hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kozlu Belediyespor’da Volkan hoca  daha fazla vakit kaybetmeden hafta sonu görüşeceği oyuncuların transferini bitirmek istiyor.

YAYIN’DAN BÜYÜK MESAİ

Teknik Direktör Volkan Yayın, tüm mesaisini takım kurmak için harcıyor.  Volkan Yayın’ı bu nedenle idmanlara dahi çıkamıyor. Takımı yardımcısı Metin Kudu’ya emanet eden Yayın, gününü çoğunlukla kulüp tesislerinde ki odasında geçiriyor.

Eren ARSLANYILMAZ