İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Şube Başkanı Ümit Kaya, Kayseri’ye tayini çıkan Mustafa Eker’e desteklerinden dolayı teşekkür kahvaltısı düzenledi.

Zonguldak’ta Hakem Atama Sorumlusu olarak görev yapan Mustafa Eker’in tayininin Kayseri’ye çıkması nedeniyle İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Şube Başkanı Ümit Kaya tarafından Fener restaurantta kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Şube Başkanı Ümit Kaya,Hakem atama sorumlusu Mustafa Eker, Hakem Eğitimcisi Osman Ender Bulut ve Türkiye Faaal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği Üyesi Murat Kaskun  katıldı. Kahvaltının ardından İl Hakem Kurulu Başkanı Başkanı Evren Atış ve Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya katkılarından dolayı hakem atama sorumlusu Mustafa Eker’e çiçek ve madenci heykeli takdim etti

Atış; ‘’Birçok hakem arkadaşımızı yetiştirdi’’

İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, bir çok genç hakem arkadaşı yetiştirdiğini söyleyerek, ‘’Mustafa Eker hocamızla uzun yıllardır tanışıyoruz. Hakemlik yaptığı zamanda müsabakalarını izlemiştim. Gözlemci olarak hem hayat tecrübesi olsun hem de kendi tecrübesinden bana referansları oldu. Askeri kökenli olduğu bir hayat disiplininden gelen birisi. Hayat prensiplerini benimsediğim bir hocamdı. Hem hakemlik dünyasında beraber çalıştık hem de İl Hakem Kurulunda beraber çalışma fırsatı yakaladım. Her anlamda kendime örnek aldığım kıymetli bir büyüğüm. Bugün biraz üzgünüz. İnsanlar her zaman kaldıkları yerlerde kalamayabiliyorlar. İş nedeniyle Kayseri’ye dönüyor. Hocamdan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Zonguldak’a gözlemci olarak hizmetleri oldu. Bir çok genç arkadaşımızı yetiştirdi. Sadece fiziki bir ayrılık. Gönül birliğimiz devam edecek’’dedi.

Kaya; ‘’Kayseri çok değerli bir insan kazanıyor’’

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD)Şube Başkanı Ümit Kaya, Kayseri’nin çok değerli bir insan kazandığını ifade ederek, ‘’Mustafa Eker hocamız bizim hakem atama sorumlumuz. Aynı zamanda Bölgesel gözlemcimiz. Kendisi bizim için çok değerli bir insandı. Zonguldak’ta beraber çalışma fırsatı yakaladık. Zonguldak’ın onun için ayrı bir yeri var. Kayseri öncelikle çok değerli bir insan kazanıyor. Hakem camiası çok değerli bir insan kazanıyor. Kendisine Kayseri’de başarılar diliyorum’’diye konuştu.

Eker; ‘’Her zaman Zonguldak hakemliğinin yanında olacağım’’

Hakem Atama Sorumlusu Mustafa Eker, her zaman Zonguldak hakemliğinin yanında olacağını söyleyerek, ‘’Kısa bir zaman sonra buradan ayrılacağım. Burada bir şeyler yapmaya çalıştık. Yeni hakemler yetiştirmeye çalıştık. Bu demek değildir ki buradan ayrıldığım zaman burayı unutacağım. Her konuda yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Zaman zaman buraya geleceğim. Her şey için sizlere teşekkür ediyorum.’’

Emre Can BAYRAM