Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri Şanlıurfaspor maçına, tesis ve stadyumun etrafının kapanmasına değindi.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncular 90 dakika güzel bir futbol oynayarak iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, hakem rağmmen iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Caner ayrıca tesis konusunda ellerinden geleni yaptığını ve stadyumun etrafının kapanması konusunda milletvekillerinin artık gerekeni yapmasını istedi. 

''Hakem rağmen iyi bir galibiyet aldık''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hakem rağmen iyi bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, ''Galibiyet bizim açımızdan iyi oldu. Hem puan açısından hemde altaki takımlar arasından puan farkı açma açısından. Çok zor bir müsaka oldu. İkinci yarının ilk üç maçını berabere bitirdik. Bunların 3'ünden de galibiyetle ayrılabilirdik. İyi futbolu golle sonuçlandıramayınca istediğimizi alamadık. Ama takımımız bu maçta gerçekten yine aynı mücadelesini ortaya koydu. Hakeme rağmen bütün Türki'ye gördü. Hakemin isabetli kararı olmamasına rağmen galibiyetle ayrıldık. İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelir''dedi. 

''Eski çoşku kalmadı''
Eski çoşkunun da kalmadığını ifade eden Başkan Caner,''Devamının da gelmesi için kent olarak birlik beraberlik içerisinde olmamamız gerek. Taraftarıyla şehirin ileri gelenleriyle yönetimiyle esnafımızla kenetleneceğiz. Zonguldak'ta tek profesyonel takım var ama öyle bir hava var ki san ki hiç profesyonel takım yok. Bakıyorum artık eski çoşku da yok. Aslında eski ile yenisi arasında fark yok. Biz zaten yokluk içinde olmayan rakamlarla bu takımı buraya getirdik. Yine yokluk var''diye konuştu.

''Onur Eriş'ten gelen para federasyona veren oyunculara ve yeni tranferlere gitti''

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Onur Eriş transferiyle gelen  paranın yeni transferlere ve federasyona veren oyunculara gittiğini söyleyerek,''Futbolcu sattık diyorsunuz. Sattık ama transfer açılırken yapılan masraflar var. Ayrıca federasyona veren arkadaşlarımız var. Yeni yapılan transferlere harcadığımız paralarla elde ettiğimiz gelir kafa kafaya geldi. Bütün beklenti başta sayın valimiz olmak üzere milletvekillerimizle beraber bütün zorlukların üstesinden geleceğiz. Zonguldakspor bu ligde kalmalı ve ligi en iyi şekilde bitirmelidir. Hedefimiz bu. Bunun için uğraşıyoruz''dedi. 

''Önceliğimiz oyuncuların alınterlerinin verilmesi''
Önceliklerinin futbolcuların alınterlerinin vermesi olduğunu ifade eden Başkan Caner,''Biz yukarı çıkabiliriz herşey olabilir. Ama önceliğimiz çocukların alınterlerini vermek. Bunun için uğraşıyoruz. 5 millevekili bir masaya oturabilirsek Zonguldakspor'a nasıl kökten çözüm bulabiliriz bunun uğraşını vermemiz gerek. Bunları halletmediğimiz sürece borç ve sıkıntı devam edecek. Bir araya gelmemiz lazım. Herkesi hafta sonu oynanacak maça davet ediyorum. Herkes kenetlensin ve takımmına sahip çıksın.''şelinde konuştu.

''Tesis ve stadyum konusunda hala bir gelişme yok''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, tesis ve stadyum konusunda herhangi bir gelişme olmadığını söyleyerek,''Tesis ve stadyumun dört bir tarafının kapanması konusunda hiç bir gelişme yok. Tesis konusunda çalışmamız devam ediyor. Saha konusunda artık söyleyeceğim birşey yok. Milletvekillerimiz inşallah gündeme getirecektir. Görüşmeler benim açımdan bitmiştir. Çünkü ben belirli bir noktaya getirdim. Sahamız ekonomik nedenlerden dolayı plana alınmadı. Buraya gelen her bakan söz verdi ama netice hep aynı uygulamaya geçilmedi. Milletvekillerimiz bunun çarasini düşünecektir''diye konuştu.
Emre Can BAYRAM