Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin ikinci haftasında deplasmanda Pendikspor'a 3-2 yenildikleri müsabakayı değerlendirdi. 
Öztürk, skandal bir maç yöneten ve maçı kaybetmelerinde büyük rol oynayan maçın Hakemi Alim Kandemir ve yardımcılarına sert tepki gösterirken, "Hakemlere hakkımızı halel etmiyoruz" ifadelerine yer verdi. 
Hakem Alim Kandemir ve yardımcıları kötü bir yönetim sergilediğini belirten Öztürk, "Penaltı olmayan pozisyona penaltı çaldı, yetmedi tertemiz golümüze ise ofsayt diyerek iptal etti. Böyle hakemlik yapılmaz. Çocukların alın terini, mücadelesini ve primlerini resmen yedi. Hakkımızı helal etmiyoruz" dedi.
‘’ BÖYLE BİR PENALTI GÖRMEDİM’’
40 yıldır futbolun içerisinde olduğunu ve böyle bir penaltı görmediğini ifade eden Zonguldakspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Ben 52 yaşındayım ve 40 yıldır futbolun içerisindeyim.  Ben böyle bir penaltı görmedim. Hakeme sordum neden çaldın diye bariz gol şansı diye penaltı verdim dedi. Ve hatta kaleciyi atmam lazımdı bile dedi. Kaleci Sinan Ören’in kucağında topa penaltı çaldı. Pozisyonun başlangıcı ofsayt ve penaltı ise hiç değildi. İkinci yarı yapılan değişikliklerle toparlandık oyuna ortak olduk. Bir tahlisiz gol yedik maç 2-0 oldu.  Sonra 2-1 bulunca maç daha çok hareketlendi. Pendikspor kalesine yüklendik, oyuna giren oyuncular katkı verdiler kazanmak için her şeyi yaptık ancak hakemi geçemedik’’dedi.  
‘’ÇOK ÜZGÜNÜM’’
Pendikspor karşısında oynanan futboldan dolayı oyuncuları tebrik eden ancak kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Zonguldakspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Gerçekten şu maça çok üzüldüm. Çok iyi oynadık. Çocuklar çok iyi mücadele ortaya koydular kendilerini tebrik ediyorum. En azından şunun sinyalini verdiler ilerleyen haftalarda takım iyi olacak ve mücadele edeceklerini gösterdiler’ ’dedi.  
‘’HAKEMLER PENDİKSPOR’UN KAZANMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPTILAR’’
Maçın Hakemi Alim Kandemir ve yardımcıları Pendikspor’un maçı kazanması için elinden geleni yaptıklarını ve bunu da başardıklarını dile getiren Zonguldakspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, ‘’Buradan hakemlere bir çift lafım var, ev sahibine gösterdikleri avantajları misafir takımlara da göstersin.Pozisyon penaltı değil, 90+5 de ki attığımız gol ofsayt değil. Hakem Pendikspor’un galip gelmesi için elinden geleni yaptı ve bunu da başardı’ ’dedi.  
‘’ HAKKIMI HELAL ETMİYORUM’’
Maçın hakemleri olmayan penaltıyı vermesi ve olmayan ofsaytı ise vererek maçın önüne geçtiğini belirten Öztürk, ‘’ İki haftadır hakem hataları ile buluşuyoruz. Bununla ilgili de gerekli yazışmaları da yapacağız. Sayın Metin Tokat ile görüşüyorum, kendisine de ileteceğiz. Daha dikkatli hakemler gelsin, biz bize çalsın istemiyoruz ortaya bir maç yönetsinler yeter. Bu çocukların emekleri, puanları ve alacakları primi yediler. Ben bu hakemlere hakkımı helal etmiyorum’ ’dedi.