Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından Site Spor Salon’unda sezon açılış töreni yapıldı.

 Site Spor Salonu’nda yapılan sezon açılış törenine, TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Üyeleri Özgür Aygün, Özgür Uçak, Zonguldak Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsicisi Metin Malkoç, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna ve hakemler katıldı.

Arıcı; ’’Bayan hakem sayısını artırmalıyız’’

Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Zonguldak’ı çok sevdiğini söyleyerek,’’ Benim için burası farklı bir şehir. Burada doktorluk yaptım. Karaelması çok seviyorum. Buraya Genel Merkez seçimleri öncesinde sizleri ziyarete gelmiştim. Sizlerde bana seçimlerde gereken desteği verdiniz teşekkür ediyorum. Sizlerden bir şey rica ediyorum. Bayan hakem sayısını arttırmalıyız. Daha çok bayan hakem yetiştirirsek diğer hakemlerle aralarında rekabet artar o yüzden mutlaka bayan hakemlerimizde artış olmalı’’dedi.

Arıcı’ya Devrek bastonu

Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel ise Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı’ya madenci heykeli ve Devrek bastonu hediye etti. Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği eski Başkanı Nurettin Demir ve İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman ArIcı’nın eşi Sadiye Arıcı’ya madenci heykeli ve çiçek verdi.

Son olarak Türkiye Faaal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD) Üyeleri Özgür Aygün ve Özgür Uçak’a, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç tarafından madenci heykeli ve çiçek takdim edildi.  Öte yandan törenin ardından konuklara ve hakemlere koktey verildi.

Emre Can BAYRAM