Merkez Hakem Kurulu (MHK)  Üyesi Zihni Aksoy, Zonguldaklı hakem ve gözlemcilerle buluştu. Aksoy, dün Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda 11’inci Bölge Kurul Üyeleri Kerim Akdülger ve Erol Pesen ile birlikte, sezon sonu değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu Üyesi Zihni Aksoy, 2012-2013 sezonu değerlenme toplantısı nedeniyle Zonguldak’ta hakem ve gözlemcilerle bir araya geldi. Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; 11’inci Bölge Kurul Üyeleri Kerim Akdülger ile Erol Pesen’de katıldı.

MHK Üyesi Zihni Aksoy’un başkanlık yaptığı toplantıda, 2012-2013 sezonu değerlendirilmesi yapıldı. Zihni Aksoy, Zonguldak hakemliğinin çok mesafe kat ettiğini ve ilerleyen yıllarda bunun geliştirerek yollarına devem edeceğini  söylediği öğrenildi. Zonguldak hakemlerine övgü dolu sözler söyleyen Aksoy, ardından MHK talimatı ve 2013-2014 sezonu Hakem ve Gözlemci Klasmanlarına Belirleme Sınav takvimi hakkında bilgiler verdi.

Toplantı sonunda MHK Üyesi Zihni Aksoy, toplantıya katılan il hakemleri, klasman hakemleri ve gözlemcilerin sorularını cevapladı.

Eren ARSLANYILMAZ