Zonguldak’tan 4 Klasman Hakemi ve 10 il hakemi klasman atlamak ve Bölgesel Hakemliğe terfi etmek için başkent Ankara’da zorlu mülakatlardan geçecek.

Merkez Hakem Kurulu tarafından 20-21 Haziran tarihleri arasında Ankara’da Bölgesel Hakemliğe terfi ve Klasman atlayacak hakemler için videolu analiz ve mülakat yapılacak. Ankara’da yapılacak olan mülakatlara Zonguldak’tan 10 il hakemi ve 4 klasman hakemi katılacak. Yapılacak olan sınavlar sonunda başarılı olan hakemler Merkez Hakem Kurulu tarafından, Bölgesel Hakemliğe terfi ederek, bir üst klasmana yükselecek.

Bölgesele yükselmek için ter dökecekler

 İl Hakemliğinden Bölgesel Hakemliğine yükselmek için, Mücahit Karakurt, Ayetullah Aslan, Oğuzhan Keçeci, Onur Akdağ, Davut Can Çubukçu, Bayram Ustabaş, İbrahim Kandemir, Arif Emre Harmanbaşı, Satılmış Furkan Demir, Şerife Mutlu ter dökecek.

Klasman atlayacak aday hakemler

C Klasman Hakemi Hakan Ergin, C Klasman Yardımcı Hakemi Ali Rıza Öztürk, Bölgesel Hakem Eren Gökmen, Bölgesel Yardımcı Hakemi Sinan Günaydın klasman atlamak için videolu analiz ve mülakat’a girecek.

Emre CAN BAYRAM