HAKEMLERİN FİRE VERMEDEN TESTTEN GEÇMELERİ CAMİAYA MUTLULUK YAŞATTI 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD) Şube Başkanı Ümit Kaya, Zonguldaklı klasman hakemlerin Ankara’da yapılan atletik testten fire vermeden geçmelerini değerlendirdi. 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD) Şube Başkanı Ümit Kaya,hakemlerinin hatasız şekilde geçmelerinin camiaya mutluluk yaşattığını söyleyerek, hedeflerinin idmanlarda gösterilen performansın müsabakalara yansıtılması olduğunu söyledi. 

‘’Hakemlerin hatasız şekilde atletik testi geçmeci camiamıza büyük mutluluk yaşatmıştır’’

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Zonguldak Şubesi Başkanı Ümit Kaya, hakemlerin atletik testlerden firesiz geçmelerinin gurur verici olduğunu söyleyerek, ‘’Merkez Hakem Kurulu’nun 2018-2019 Futbol sezonu öncesi Ankara’da düzenlemiş olduğu Atletik testlere katılan Klasman Hakemlerimiz yine hatasız bir performans göstererek camiamıza büyük bir mutluluk yaşatmıştır.Geçtiğimiz sezonun sona ermesinden 2 hafta sonra idmanlarına başlayan, büyük bir disiplin içerisinde idmanlarını sürdüren, yaz aylarının sıcaklarına aldırış etmeyen değerli Hakemlerimiz, büyük bir teşekkürü sonuna kadar hak etmektedirler’’dedi. 

‘’Başkan Akdemir’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz’’

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in her zaman hakemlerin yanında olduğunu ifade eden Kaya, ‘’Ayrıca Klasman Hakemlerimizin bu başarısında söz sahibi olan, gerek İdman disiplinini gerekse de İdman takibini hiç bir zaman elinden bırakmayan, başta İl Hakem Kurulu Başkanı Sn. Evren Atış nezdinde tüm İl Hakem Kurulu üyelerine de göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ederiz.Camiamızın her daim yanında olan, ihtiyaçlarımıza hiç zaman duyarsız kalmayan değerli Zonguldak Belediye Başkanımız Sn. Muharrem Akdemir ‘e de tüm Hakem ve Gözlemcilerimiz adına teşekkürü bir borç biliriz’’şeklinde konuştu. 

‘’Hedefimiz idmanlarda gösterdiğimiz performansı müsabakalara yansıtmak’’

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD)Zonguldak Şubesi Başkanı Ümit Kaya, hedeflerinin idmanlarda gösterdikleri performansı müsabakalara yansıtmak olduklarını söyleyerek, ‘’2018-2019 sezonuna güzel bir açılış yaparak başladık ve bundan sonra ki süreçte de amacımız, İdmanlarda göstermiş olduğumuz başarıyı müsabakalarımıza yansıtmak olacaktır. Hakem ve Gözlemcilerimiz açısından Minimum hatayla geçmesini dilediğimiz bir sezon olmasını umuyor, tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyoruz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM