HALAY, ÇUBUKLU’DA İLİMİZİ TEMSİL EDECEK

Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 13’üncü Uluslar arası Çubuklu Turşu ve Kültür Festivalinde, Zonguldak yöresi oyunları ile ilimizi temsil edecek. 

Yurt içi ve yurt dışı festivallerinde ilimizi başarı ile temsil eden, Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 13-16 Eylül tarihleri arasında 13’üncü Uluslar arası Çubuklu Turşu ve Kültür Festivalinde sahne alacak. 20 kişilik geniş bir ekibe sahip olan Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, bugün festivalin yapılacağı Çubukluya hareket etti. Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, festivalde ilimizi Zonguldak yöresi ile temsil edecek. 

Halay Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ramazan Yıldız, ‘’’ Bu yıl ilimizi yurt içi ve yurt dışı festivallerinde başarı ile temsil ettik. Amacımız birlik beraberlik içerisinde derneğimizi en güzel yerlere getirmek. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İnşallah bu dernek herkesin desteği ile uzun yıllar yaşayacak. Şimdi önümüzde, Uluslar arası Çubuklu Turşu ve Kültür Festivali var. İnşallah orada Zonguldak yöresi oyuncuları ile ilimizi temsil edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM