AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Pazar günü saat 17:00’de Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda oynanan Kilimli Belediyespor –Maltepespor karşılaşmasını izledi. Kilimli Belediyespor’un 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milletvekili Hamdi Uçar, önümüzdeki günlerde Zonguldakspor için geniş kapsamlı bir toplantının yapılabileceğinin sinyallerini verdi.
Zonguldakspor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin proje oluşturması gerektiğini belirten Uçar, “Kulübün önümüzdeki dönemde daha kaliteli ve daha sağlıklı bir şekilde maçlara çıkabilmesi için bir planlama yapılacak.  Sonrasında ise daha kapsamlı bir toplantı olacak. Milletvekillerinin, Sivil Toplum Örgütlerinin ve iş dünyasından isimlerin katılabileceği bir toplantı olabilir. Öncelikle yöneticilerimizin önümüzdeki süreçte, daha önceki yaşanan sıkıntılardan kurtulabilmenin formüllerini arasınlar. Proje ortaya çıkarsınlar. Önce kendileri bir araya gelecekler, sonra geniş kapsamlı bir toplantı olacak.” dedi.
Zonguldak’a yapılması planlanan ve sıkça gündeme gelen yeni şehir stadyumu ile ilgili konuşan Uçar, “Gençlik ve Spor Bakanımızla geçtiğimiz hafta beraberdik. Sayın Bakanımızın şehrimize bir ziyaret yapmasını bekliyoruz. Bakanımızın eksikleri Zonguldak’a gelerek görmesi yönünde talebimiz vardı. Bu ziyaretin Temmuz ayında olması yönünde talebimiz var. Her ne kadar yeni bir stadyum istesek de mevcut stadyumumuzun iyileştirilmesini de bekliyoruz.” dedi.
Geçtiğimiz sezon Zonguldakspor’un maçlarını izlemeye gelmedikleri için tepki alan isimler arasında yer alan Milletvekili Hamdi Uçar’ın Kilimli Belediyespor müsabakasına gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Önümüzdeki sezon Zonguldakspor müsabakalarına gelip gelmeyeceğinin sorulması üzerine Uçar, “Zonguldaspor, Zonguldak demek. Biz siyasetin dışında ev sahibi olarak, Zonguldak’ın bütün etkinliklerinde olmaktan gurur duyarız.” cevabını verdi.