Ereğli,  19 yaşındaki genç futbolcu Hami Baytar’ı  transfer ederek ortaya sahaya takviye yaptı

GENÇ TAKVİYE

Ereğli Belediyespor,  ilk transfer bombasını patlattı.  İlk yarının son haftalarında yakaladığı çıkışla şampiyonluk iddiasını ortaya koyan eflatun-beyazlı takım, eski futbolcu Engin Baytar’ın kardeşi Hami Baytar’ı renklerine bağladı. İlk yarı Amerika 3. Lig takımı Malatya USA forması giyen 19 yaşındaki genç yetenek, resmi sözleşmeye imza attı.

********
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grup’ta ilk yarıyı bir maç eksiğiyle 21 puanla 5’inci sırada tamamlayan Ereğli Belediyespor’dan ilk transfer hamlesi geldi. Lider Kırşehir Belediyespor’un  6 puan gerisinde yer alan eflatun-beyazlı takım,  geçtiğimiz sezon Galatasaray U19 takımının formasını giyen ve bu sezonun ilk yarısını Amerika 3. Lig takımı Malatya USA’da geçiren 19 yaşındaki  Hami Baytar’ı kadrosuna kattı.

Zafer Şahin yönetiminde İlk yarının son haftalarında yakaladığı çıkışla üst sıralara yelken açan Ereğli Belediyespor, sezon başında koyduğu hedef doğrultusunda devreyi  tamamladı.

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonun ortalarında aldığı başarısız sonuçlarla  hayal kırıklığı yaşatan bir performans sergileyen Eflatun-beyazlı takım, üst üste 5 maçını kazanarak iddiasını ortaya koydu. İlk yarının son haftasına kadar 5’te 5 yapan Ereğli, 100. Yıl Soğuksuspor ile oynayacağı maçın ertelenmesiyle devreyi bir maç eksiğiyle kapattı. 21 puanla 5’inci sırada yer alan Ereğli Belediyespor, 27 puanla lider olan Kırşehir Belediyespor’un 6 puan gerisinde olsa da  şampiyonluk hedefine kilitlendi. İkinci yarıda tüm maçlarını kazanmak istediği yönünde açıklama yaparak iddiasını ortaya koyan Zafer Şahin, bu doğrultuda transfer listesini yönetime verdi. Eflatun-beyazlı yönetim, Şahin’in listesinde yer alan 19 yaşındaki genç yetenek Hami Baytar’ın işini bitirdi. Ereğli Belediyespor’un kadrosuna kattığı genç yetenek Hami, Trabzonspor ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Engin Baytar’ın kardeşi.

İMZAYI ÇAKTI

Ereğli’nin her konuda anlaştığı Hami Baytar, Ereğli Belediyespor Kulübü Dış İlişkiler Sorumlusu,  Özkan Özyiğit ve abisi Engin Baytar ile birlikte kendisini eflatun beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Genç futbolcu, Ereğli Belediyespor’un bugün başlayacak Antalya kampına katılacak.

 

GOLCÜ ORTA SAHA

2007 yılında Küçükçekmecespor’dan futbola başlayan ve 6 yıl forma giyen Hami Baytar,   2014 yılında Galatasaray’a transfer olarak sarı-kırmızılı takımın altyapısında 2 yıl futbol oynadı. Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı kulübün U19 takımında sezonu 12 golle tamamlayan genç futbolcu, bu sezonun devre arasında Amerika 3. Lig takımı Malatya USA forması girdi. Ağabeyi Engin Baytar ile aynı takımda top koşturan 19’luk orta saha, 8 maçta 7 gol kaydetti. Orta sahada hücuma yönelik oynayan Hami, oynadığı takımlarda skora önemli katkılarda bulunuyor

Eren ARSLANYILMAZ




Geçtiğimiz günlerde Ereğli’ye gelen ve antrenör Zafer Şahin’in eski takım arkadaşı olan Engin Baytar,  kardeşinin eflatun-beyazlı takıma transfer olmasına katkı verdi

 

Baytar, Cuma günü (Bugün)  Antalya kampına katılacak