Kozlu’nun dışında, Bartınspor ve Osmaniyespor’da Hamit Çevik’in peşinde…

HAMİT KARAR AŞAMASINDA

 

Geçtiğimiz sezonu Güzelorduspor’da tamamlayan 33 yaşındaki eldiven Hamit Çevik,  Kozlu Belediyespor ile bir görüşme yaptı. Önceki gün Yüksel Açıkgöz ve yönetimle bir araya gelen Hamit’in karar aşamasında olduğu öğrenilirken, tecrübeli kaleci için Bartınspor ve Osmaniyespor’un da devreye girdiği alınan bilgiler arasında.

***************

Zonguldaklı tecrübeli eldiven Hamit Çevik’in talipleri arttı.  Geçtiğimiz sezonun devre arasında Zonguldak Kömürspor’dan Güzelorduspor’a transfer olan 33 yaşındaki eldiven,  performansıyla birçok kulübüm transfer listesine girdi.  Bölgesel Amatör Lig takımı Kozlu Belediyespor başta olmak üzere Bartınspor ve Osmaniyespor Hamit Çevik’i transfer listesine aldı.

KOZLU’YLA MASAYA OTURDU

Zonguldaklı başarılı eldiven için ilk somut adım, Kozlu Belediyespor’dan geldi. Sportif Direktör Yüksel Açıkgöz’ü A takımın başına getiren yeşil-beyazlı yönetim, kaleci ile masaya oturdu.  Önceki gün yapılan görüşmede Antrenör Yüksel Açıkgöz’de yer aldı. Tarafların şartlarını sunduğu görüşme sonrası, Hamit’in kararını henüz vermediği öğrenildi.

Eren ARSLANYILMAZ