Zonguldak 2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nun lideri Tepebaşıspor bildiğiniz gibi… Ligin üstünde futbolcu kadrosuyla şampiyonluk mücadelesi veren Tepebaşıspor, grupta kalitesini ortaya koyuyor. Farklı galibiyetlerle şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Hasan Şenol ve öğrencileri, Tersanspor engelini de farklı kazandı.
Grup’ta oynadığı son 3 maçında 22 gol atan Tepebaşıspor, Tersanspor’u da 9-1 yenerek farklı galibiyetleri zincirine bir halka daha ekledi. Tepebaşıspor puanını 16 yaparak zirvedeki yerini korudu.
3’üncü hafta Kozlu Taşkömürüspor’u 6-1, ardından Çaydamarspor’u 7-2 yenen Tepebaşıspor,  5’inci hafta Kozlu Taşkömürüspor’u 9-1 yenmişti. Grubun 6’ncı haftasında Tersanaspor ile karşılaşan lider, rakibini 9-1 yenerek son 4 maçında 31 kez fileleri sarstı.
Liderin Tersanspor karşısında aldığı farklı galibiyette Volkan başrol oynadı. Oyuna ikinci yarı dahil olan Volkan, Tersanespor ağlarına 6 gol bıraktı. Diğer goller Emre, Tanju ve Dursun’dan geldi.  Tersanespor’un tek golünü ise İbrahim kaydetti.

Emre CAN BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Emrah Asil BüyükYıldırım**, Hakan Kıran**,Murat Kaskun**

TEPEBAŞISPOR: Umut**, Melih**, Muhammet**, Evren**, Tunay**(Dk.57 Mesut**), Tanju***, Emre Baykal***, Dursun***, Umut***(Dk.48 Volkan***), Uğur**, Emre Klınç**(Dk.71 Orçun*)

TERSAHANESPOR: Sercan**, İlkay**, Soner**, Mesut**, Hakan**(Dk.46 Gökhan*), Mustafa**, Hayrettin**, Harun**(Dk.60 Umutcan*), Özgür**, Burak**, İbrahim**(Dk.71 Furakan*)

GOLLER:Dk.40 Emre Baykan,Dk.75 Tanju,Dk.63,67,73,78,85,87 Volkan,Dk.82 Dursun(Tepebaşıspor),Dk.60 İbrahim(Tersahanespor)