4 sezon mücadele ettiği 3’üncü ligin 2’nci lig olarak değiştirilmesinin ardından ilk sınavında Ovacık’a yenilen HASAD, Ziraat maçına telafi gözüyle bakıyor

 HASAD TELAFİ PEŞİNDE

Voleybol Erkekler 2’nci Lig’de sezonu Ovacık yenilgisiyle açan HASAD Gençlikspor, 2’nci haftada Ziraat Bankası ile kozlarını paylaşacak. HASAD, zorlu geçmesi beklenen maçta, rakibini yenerek ilk maçı telafi etmek istiyor.

************

Voleybol Erkekler 2’nci Lig’de 2016-2017 sezonu start aldı. 2’nci Lig’de Zonguldak’ın tek temsilcisi HASAD Gençlikspor, sezonu Karabük deplasmanında açtı. Geçtiğimiz Pazar günü Ovacık Gençlikspor ile karşılaşan HASAD, rakibine setlerde 25-15, 25-18 ve 25-23 yenilerek salondan 3-0 mağlup ayrıldı. Sezonu yenilgiyle açarak büyük üzüntü yaşayan HASAD, hafta sonu yine zorlu bir maça çıkacak. Temsilcimiz, 6 Kasım Pazar günü Ziraat Bankasını konuk edecek. Saat 14.00’da başlayacak zorlu karşılaşmaya Site Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

BAŞKAN YAZICI’DAN SPORSEVERLERE ÇAĞRI

HASAD Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Orhan Yazıcı, sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, “İlk maçımızı yenik kapattık. 2’nci hafta mücadelesinde Ziraat Bankası ile karşılaşacağız. Hedeflerimiz var ve bu yoldan sapmamak adına Pazar günkü maçımızı mutlak kazanmalıyız.  Ziraat Bankasını yenerek ilk maçı telafi edeceğiz. Buradan bütün sporseverlere çağrı yapmak istiyorum. Pazar günü Site Spor Salonu’nda maçımız var. Desteğe ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Eren ARSLANYILMAZ