Hasan Küçcük, alacaklarını tahsis edemediği için Zonguldak Kömürspor’u TFF’ye şikayet etti
HASAN, KULÜBÜ TFF’YE ŞİKAYET ETTİ
Zonguldak Kömürspor’da 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusu Hasan Küçcük,  alacakları nedeniyle  TFF’ye başvurdu. Alınan bilgiye göre; Federasyon 30 yaşındaki futbolcu için Zonguldak Kömürspor’a ihtarname çekti.
***

Ekonomik sorunlar nedeniyle futbolcuların alacaklarını ödeyemeyerek zor günler geçiren Zonguldak Kömürspor’a kötü haber…  Sözleşmesi 2019 yılına kadar devam eden orta saha oyuncusu Hasan Küçcük, alacakları nedeniyle TFF’ye başvurdu.
Sezonun bitmesine rağmen bir türlü mali açıdan elini güçlendiremeyen kırmızı-lacivertli kulüp, ne transfer yapabiliyor ne de futbolcuların geçtiğimiz sezon alacaklarını ödeyebiliyor.  Bu nedenle zor günler geçiren Zonguldak Kömürspor, 18 Haziran tarihinde yapacağı Olağanüstü Genel Kurulu beklemeye başladı. Oluşacak yeni yönetimle birlikte zor günleri aşmayı bekleyen kırmızı-lacivertli takım, ayrıca geçtiğimiz aylarda Vali Ahmet Çınar ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın öncülüğünde  düzenlenen dayanışma gecesinde verilen sözlerin de  tutulması bekliyor.  Eli kolu bağlı bekleyen kırmızı-lacivertli yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu kanalıyla gelen ihtarname ile sarsıldı. Zonguldak Kömürspor’un orta saha oyuncusu Hasan Küçcük, alacakları nedeniyle kulübü Federasyona şikayet etti. 
SERBEST KALABİLİR
Geçtiğimiz sezon başında İnegölspor’dan transfer edilen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Küçcük,  kırmızı-lacivertli kulüple 2019 yılına kadar sözleşme imzaladı. Sözleşmesi devam ederken, serbest kalmak için TFF’ye başvuran Hasan,  belli bir sürede alacaklarını tahsil edemezse kurallar gereği serbest kalacak.  
Eren ARSLANYILMAZ

Hasan Küçcük ne yaptı?

29 maç: 1 gol, 7 sarı kart, 2 kırmızı kart
Hasan Küçcük, 2017-2018 sezonunda formasını giydiği Zonguldak Kömürspor’da 29 maça çıktı. Mert Caymaz ile birlikte orta sahada görev yapan 30 yaşındaki futbolcu, görev aldığı 29 maçta 1 gol kaydetti. 2 Bin 326 dakika süre alan Hasan, 7 kez sarı, 2 kez de kırmızı kart gördü.