Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta mücadele eden Kilimli Belediyespor, 8’inci hafta sahasında konuk ettiği Büyükçekmecespor’a 2-0 mağlup oldu.  Zirve ortaklarından İstanbul temsilcisi karşısında ikinci yarıda yediği gollerle yenilen sarı-siyahlı takım 4 puanla 11’inci sıraya çakıldı kaldı.

 

Toparlanma maçı olarak gördükleri maçta 3 puan hedefleyen Kilimli Belediyespor, dün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği grubun iddialı takımı karşısında ilk yarıyı golsüz kapattı. İkinci yarı için umutlanan temsilcimizde evdeki hesap çarşıya uymadı. Konuk takım, 68’inci dakikada geliştirdiği atakta Reha ile golü bularak 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden kısa sürede atan temsilcimiz beraberlik golü için yüklense de başarılı olamadı.

Büyükçekmecespor, Kilimli Belediyespor’un gol aradığı dakikalarda defansta verdiği açığı iyi değerlendirince  maçın son dakikasında öldürücü darbeyi vurdu. İstanbul temsilcisi 90’ncı dakikada attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın sonucunu tayin etti.

Haftayı puansız kapatarak 4 puanda kalan Kilimli Belediyespor, 11’inci  basamaktaki yerini korumasını bildi.