Zonguldak Kömürspor’un şampiyonluğu kaybetmesiyle sadece kırmızı-lacivertli camia değil, Asmaspor kanadında da büyük üzüntüye neden oldu. Kömürspor’un şampiyon olmasıyla kendini Bölgesel Amatör Lig’de bulacak Asmaspor’un hayalleri suya düştü.  Kendini BAL’a şartlandıran Asmaspor şimdi Kozlu Belediyespor’la baraj maçı oynamak zorunda kaldı.

 

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi şampiyon tamamlayan Asmaspor’da moral bozukluğu hakim. Ligi şampiyon tamamlayarak Zonguldak Kömürspor’un şampiyon olmasını belleyen Asmaspor’da ‘evdeki hesap çarşıya’ uymadı. Bölgesel Amatör Lig’de son maça kadar şampiyonluğu kovalayan Zonguldak Kömürspor sezonu mutlu sonla bitirmesi, Süper Amatör Lig şampiyonu Asmaspor’un direkt bir üst lige terfi etmesi anlamı taşıyordu. Ancak, şampiyonluğu son maçta Adliyespor’a kaptıran Zonguldak Kömürspor, Asmaspor’un hesaplarını alt üst etti ve hayallerini suya düşürdü.

Kulüp başkanlığını Fuat Velioğlu’nun yaptığı, antrenörlüğünü Cahit Terzi’nin üstlendiği Asmaspor şimdi, tamamıyla Kozlu Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lige çıkmak için baraj maçına odaklandı. Asmaspor, İl Tertip Komitesi’nin belirleyeceği gün ve sahada Bölgesel Amatör Ligi 4’üncü bitiren Kozlu Belediyespor ile baraj maçı oynayacak.

Asmaspor Antrenörü Cahit Terzi, takımının Bölgesel Amatör Lig’e yükselememesinden daha çok, ilimizin takımı Zonguldak Kömürspor’un hazin bir sonla şampiyonluğu kaçırmasına üzüldüğünü belirtti ve Kozlu Belediyespor ile oynanacak baraj maçına kilitlendiklerini söyledi

Eren ARSLANYILMAZ