Temsilcimiz Zonguldakspor, Yarın saat 13.00’da deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçının hazırlıklarını bugün maçın yapılacağı statta yaptığı ter idmanıyla tamamladı.  Kırmızı lacivertli ekip bu önemli maçta puan ve puanlar almak için çıkacak. 
Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, yarın saat 13.00'da lider Manisa FK  ile oynayacağı maç öncesinde bugün saat 16.00'da maçın yapılacağı statta ter idmanı yaptı. 
Teknik direktör Barış Şeref yönetiminde gerçekleşen idmanında futbolcular düz koşu, açma germe hareketleri sonrasında 5'e 2 top çalışması yaparak hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı lacivertli temsilcimiz kaldığı otelde kampa girerek yarın yapılacak olan maçın başlama saatini beklemeye başladı. 
Barkan Akdeniz Manisa FK maçında forma giyemeyecek
Zonguldakspor’da tecrübeli oyuncu Berkan Akdeniz dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. 
Puanlar 41-14
Temsilcimiz Zonguldakspor ligde oynadığı 14 karşılaşmada 3 galibiyet 5 beraberlik ve 6 yenilgi ile 14 puanla 12. sırada yer alıyor. Lider Manisa FK  ise oynadığı 15 müsabakadan 13 galibiyet 2 beraberlik ve hiç yenilgi almadan 41 puanla 1. sırada yer alıyor.

Maçı Oğuzhan Aksu yönetecek 

Zonguldakspor- Manisa FK arasında oynanacak olan bu önemli müsabakayı Mersin Bölgesi'nden Klasman hakemi Oğuzhan Aksu görev yapacak. Aksu'nun yardımcılıklarını ise Necmi Demir ve Mehmet Gökhan Ceylan yapacak.

Elmas negatif

Temsilcimiz Zonguldakspor, Manisa FK maçı öncesinde futbolcular ve teknik heyet dün koronavirüs testinden geçti. Bu gün çıkan test sonuçlarının ardından Kırmızı Lacivertli ekibin tamamının negatif olduğu öğrenildi.