Demir Tenis Hokey Gençlik Spor Kulübü, mücadele edecekleri  1’inci lige terfi maçlarına hazırlanıyor. Yoğun Kar yağışı  nedeniyle okulların tatil edilmesini fırsat bilen Demir Tenis Hokey Gençlik Spor Kulübü dün Canpolat Pamay Spor salonunda Fener Lisesi  Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Hokey Atrenörü olan Abdullah Demir eşliğinde  idman gerçekleştirdi.

14-18 Şubat’ta yapılacak olan Hokey 1’inci Ligi belirleme müsabakalarında yer alacaklarını belirten Hokey Antrenörü Abdullah Demir, “Erkekler  18 yaş ve Kızlar 16 yaş altı kategorilerinde  1’inci ligi belirleme müsabakalarına  katılacağız. Kar yağışı nedeniyle  Canolat Pamay Spor Salonu’nda maçlar ertelendi Salonun boş olması ve okulların tatil edilmesinin fırsat olduğunu düşünerek antrenman gerçekleştirdik. Sıkı bir çalışma içindeyiz. Sporcuların hepsi Fener lisesi öğrencilerinden   oluşuyor. Müsabakalarda Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz her iki kategoride de 1’inci Lig’de yükselmek.Bizlere bu anlamda destek olan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’e teşekkür ederiz” dedi.

Emre Can Bayram

Demir Tenis Hokey Gençlik ve Spor Kulübü 14-18 şubatta yapılacak olan 16 yaş 1’inci ligi belirleme müsabakaları yapılacak.Aynı zamanda çocuklarımız gelişim kampına çağırılacak. Demir Tenis Hokey Gençlik ve Spor Kulübü olarak hedefimiz Kızlarda 16 yaş kategorisinde  1’inci lige yükselmek olacak.Erkeklerde ise Nisan ayı içerisinde 18 yaş kategorisinde 1’inci ligi belirleme müsabakaları olacak.Bunda da aynı zamanda 1’inci lige yükselmek olacak.Canpolat Pamay Spor salonun boş olduğu sürece ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünün izin verdiği sürece çalışmalarımız sürdüreceğiz.Öğrencilerimizin hepsi fener lisesi 18 yaş altı öğrencileri ve aynı zamanda okullar arası Hokey Şampiyonasına hazırlıyoruz.Geçen Kızlar ve Erkeklerde finale kadar yükselmiştik inşallah bu senede o başırıyı göstermek istiyoruz.