Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Blediyespor’un teknik patronu Zafer Şahin, yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu.

Eflatun beyazlı ekibin teknik patronu Zafer Şahin, geçene sene ki iskeleti koruyarak takviyeler yaptıklarını söyleyerek, ‘’ Geçen sezonki kadro iskeletini koruduk ve eksik noktalara bu ligin iyi ve karakterli oyuncularını transfer ederek kadromuza kattık. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. 26 maç varsa tamamını kazanıp şampiyon olmak istiyoruz’’dedi.

‘’26 maçın tamamını kazanmak istiyoruz’’

Ereğli Belediyespor’un teknik direktörü Zafer Şahin, 26 maçın tamamını kazanmak istediklerini söyleyerek, ‘’Yeni sezon takımımıza hayırlı olsun. Geçen sezonki kadro iskeletini koruduk ve eksik noktalara bu ligin iyi, ve karakterli oyuncularını transfer ederek kadromuza kattık. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. 26 maç varsa tamamını kazanıp şampiyon olmak istiyoruz, başka bir hedefimiz yok. Çalışmalarımızı da bu şekilde sürdüreceğiz’’dedi.

‘’Geçen sene kıl payı kaçan şampiyonluğu bu sene teferruata bırakmayacağız’’

Geçene sene kıl payı kaçırdıkları şampiyonluğu bu sene teferruata bırakmayacaklarını ifade eden Şahin, ‘’Geçen sene kaçan şampiyonluk kıl payıydı ama busene işi teferruata, ayrıntıya bakmaksızın mücadele edeceğiz. Geçen sezon Kırşehir maçında hakem faciası ile şampiyonluğu verdiğimizi düşünüyorum. Hala öyle düşünüyorum. Ancak bu sezon hiçbir bahaneye sığınmadan bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız. Taraftarlarımızdan geçen sene sağladığı havayı daha da arttırarak bizi desteklemelerini istiyorum.”