Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, yeni sezonda ki hedeflerini beklentilerini açıkladı.

6 sezondur Zonguldak Kömürspor forması giyen 28 yaşında ki tecrübeli futbolcu Mert Caymaz, geçen sezondan daha iyi bir sezon geçirmeleri için idman sahası, maç sahası ve tesisin düzelmesi gerektiğini söyleyerek, bunların düzeldiği takdirde ise play off ve şampiyonluğun geleceğini söyledi.

 Kaptan Mert Caymaz, geçen sezon Okan Eken’in, Keçiörengücüspor’a transfer olmasından sonra yokluğunu doldurmadıklarını ve Okan Eken’in tekrar takıma kazandırılması gerektiğini söyledi.

Mert Caymaz; ‘’Yeni sezonda idman sahası, maç sahası ve tesisin düzelmesi gerek’’

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, ‘’Yeni sezonda ki öncelikle şartların düzelmesi gerek. İdman sahası, maç sahası ve tesisin muhakkak düzeltmeleri gerek. Şartlar düzelmezse yine geçen sezon ki sıkıntıları yaşarız. Biz her zaman Zonguldak Kömürspor’un yanındayız. Geçen sezondan daha iyi bir sezon geçirmemiz için bu 3 şeyin düzelmesi gerek’’dedi.

Kaptan Mert Caymaz; ‘’İyi bir sezon geçirdim’’

İyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Kaptan Mert Caymaz, ‘’Bu sezon iyi bir sezon geçirdim. Geçen sezondan bu sezon daha çok bana iş düştü. O yüzden de performansımı bu sezon daha iyi gördüm. Yükselen bir grafiğim vardı. Ben takımım için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. İnşallah gelecek sezon daha iyi olcağız’’şeklinde konuştu.

Caymaz; ‘’Herkesin Kömürspor’a sahip çıkması gerek’’

Zonguldak Kömürspor’un sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Mert Caymaz, ‘’Bir tane Zonguldak Kömürspor var. Herkes elini taşın altına koyarak şehir olarak Zonguldak Kömürspor’a sahip çıkması gerek. Bunun örneklerini görüyoruz. Geç olmadan herkesin bu takıma el atması gerek. Şartların iyi olursa ben play off ve şampiyonluğun yakın olduğunu düşünüyorum’’dedi.

Kaptan Mert Caymaz; ‘’Okan Eken’in yerini doldurmadık’’

Zonguldak Kömürspor’un  kaptanı Mert Caymaz, geçen sezon golcü Okan Eken’in yokluğunu yaşadıklarını söyleyerek, ‘’ Geçen sezon Okan Eken’i Keçiörengücüspor’a verdikten sonra gol sorunu yaşadık. Yaptığımız transferlerle de onun boşluğunu dolduramadık. Sanırım okuduğum haberlere göre Okan Eken’i geri almayı düşünüyormuşuz. Eğer Okan Eken gelirse çok güzel olur. Ben onunla beraber gol sorununu çözeceğimizi düşünüyorum. Çünkü Okan bildiğimiz bir oyuncu. Muhakkak Okan Eken ‘i geri almalıyız’’diye konuştu.

Caymaz; ‘’Onur bizim için önemli bir oyuncu’’

Onur’un kalması gerektiğini ifade eden kaptan Mert Caymaz, ‘’Bizim bir iskelet kadromuz var. O kadroyu korumalıyız. O yüzden den de Onur’u da kadro da tutmalıyız. Onur bizim için önemli bir oyuncu. Bun artık kanıtlanmış bir şey. Onur’un bize katkısı büyük. İnşallah gelecek sezonda da Onur yine bizde olur ve takıma katkı vermeye devam eder’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM