Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Ereğli Belediyespor’un anlaşma sağladığı 49 yaşındaki teknik adam Hüseyin Aydoğan,  ilk açıklamalarını yaptı. Bir aksilik olmadığı takdirde Salı yada Çarşamba günü ilçeye gelerek imzayı atacak Hüseyin Aydoğan,  düşüncelerini arkadaşımız Eren Arslanyılmaz’la paylaştı.

“TEK BEKLENTİM SABIR”

Antrenörlük kariyerinde Fatih Karagümrükspor ve Sultanbeyli Belediyespor’da şampiyonluk yaşayan Hüseyin Aydoğan, açıklamalarında camiaya ilk mesajını verdi.  “Hedef takımı olacağız” diyerek sözlerine başlayan Aydoğan, “camianın beklentilerinin farkındayım. Kimse merak etmesin  beklentilere cevap vermek için çalışacağız. Ancak bunu yaparken, sabırlı olmakta fayda görüyorum. Hemen her şey olmuyor. Trenin rayına girmesi gerek. Tren rayına oturduğu zaman rahatlayacağız. Bunun için camiadan tek beklentim sabır” dedi.

“BİR BÜTÜN OLACAĞIZ”

Futbolcu, teknik heyet, Yönetim ve taraftar olgusuna vurgu yapan Aydoğan, “Başarının gelmesi adına bir bütün olarak hareket etmeliyiz. Bunun için birlikte görev alacağım arkadaşlarıma, futbolculara, yönetim ve taraftara çok iş düşecek.  Bir bütün olarak hareket ettiğimiz takdirde başarı kendiliğinden gelecektir. Kariyerimde 2 şampiyonluk yaşadım. Fatih Karagümrükspor ve Sultanbeyli Belediyespor’u 3’üncü lige çıkardım. Umarım bu başarıları Ereğli Belediyespor’da da yaşarım” ifadelerini kullandı.

“TAKIMI HEDEFİNE TAŞIYACAK OYUNCULARLA ANLAŞACAĞIZ”

Transfer konusuna da değinen Aydoğan, takımı hedefe taşıyacak kalitede ve karakterde oyuncuları kadroya katacaklarını söyleyerek, “Ereğli’ye geldiğimde yönetimle transfer konusunu masaya yatıracağız. Öncelikle mevcut kadrodaki oyuncular hakkında bilgi edineceğim. Ardından  yönetimle birlikte transfer çalışmalarına başlayacağız. Takımı hedefine taşıyacak oyuncularla anlaşacağız. Kaliteli ve karakterli olmalarına özen göstereceğiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ