MİNİKLER 12’DEN VURDU

 

“15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri" anısına okçuluk il birinciliği düzenlendi. Hain darbe kalkışmasının yıldönümünde 3 farklı kategoride düzenlenen yarışta, minikler sergiledikleri performansla gelecek adına umut saçtı

 

*****************

 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ’nün ülkeyi karanlığa sürüklemek amacıyla haince planladığı darbe girişiminde şehit düşen yüzlerce vatandaş ve güvenlik gücü personelleri, sonuçsuz kalan ayaklanmanın 1’inci yıl dönümünde tüm Türkiye’de anıldı.  İşgal kalkışmasının yıldönümü nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığını tarafından 81 ilde  yapılan anma programları çerçevesinde çeşitli spor etkinlikleri düzenlendi.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,  “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri" anısına Minik, Küçük ve Yıldızlar kategorilerinde okçuluk il birinciliği düzenledi.  Ülkede giderek yayılan ve Zonguldak’ta da büyük ilgi gören okçulukta minikler kıyasıya yarıştı.  Darbe kalkışmasının yıldönümü olan 15 Temmuz Cumartesi günü Site Spor Salonu’nda gerçekleşen yarışmada, minikler sergiledikleri performansla gelecek adına umut saçtı. Kısa bir süre önce okçuluk eğitimi alan ve ilk kez böylesine bir organizasyonda ok fırlatan minikler, heyecanlarını da yenerek madalya almanın mutluluğunu yaşadı. Aileleri de çocuklarını ilk defa katıldığı yarışta yalnız bırakmayarak, onları başarısıyla gururlandı.

MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Yapılan yarışlar neticesinde dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi. Törende katılan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Tesisler Şube Müdürü Ayhan Taşkın ve Okçuluk İl Temsilcisi Önder Alkan, miniklere madalyalarını taktı.

Eren ARSLANYILMAZ

Dereceye giren sporcular şöyle;

Minik Kız: 1-Tuana Kiret

Minik Erkek: 1-Eren Bayrak

Küçük Kızlar: 1-Sudenaz Suna 2- Özgül Özdemir

Küçük Erkekler: 1-Enes Yiğit Diriakın 2-Ahmet Kardaş 3-Oğuzhan Kılıç

Yıldız Kız: 1-Simay Dengizmen

Yıldız Erkekler: 1-Eren Cırık 2-Deniz Arslanyılmaz 3-Yağız Bıyık