Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta normal sezonu lider tamamlayan Zonguldak Kömürspor’da sezon öncesi koyulan ilk hedef başarıyla tamamlandı. Yeni sezonda Teknik Direktör Cahit Terzi ile yeni bir sayfa açan Zonguldak Kömürspor, 3’üncü lige çıkacak takımların belirleneceği Play-Off’lara lider gitmeyi başardı.

Sezon öncesi kırmızı-lacivertli takımın antrenörlük koltuğuna oturan deneyimli çalıştırıcı Cahit Terzi, zor şartlarda aldığı takımı Play-Off’lara taşıyacağını söylemişti. Bu hedefi haftalar öncesinden tutturan Deneyimli isimin bir başka hedefi ise lider olarak Play-Off’lara gitmekti. Sezon öncesi pek fazla şans verilmeyen hatta ve hatta küme düşer denilen takımı Play-Off’lara sokan Terzi, son maçta Büyükçekmecespor’u da alt ederek grubu lider tamamladı.

Teknik Direktör Cahit Terzi, asıl hedeflerinin Play-Off şampiyonlu olarak 3’üncü lig olduğunu söyleyerek, “Söylenecek çok şey var. Şimdilik bize 26 haftalık zor ve yorucu periyotta destek veren herkese teşekkür etmek istiyorum. İlk hedefi tutturduk. Şimdiki asıl hedefimiz Şampiyon olmak. Son maçımızı da kazanıp 3’üncü lige çıkmak” dedi.