Süper Lig ekibi Göztepespor forması giyen Sarayspor’un 21 yaşında ki genç yıldızı Muhammed Enes Durmuş, tatil için geldiği memleketi Zonguldak’ta hedeflerini ve sezonu değerlendirdi.

Sarayspor altyapısında yetişen ve Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ve son olarak Göztepespor formalarını giyen Zonguldaklı 21 yaşında genç forvet oyuncusu Muhammed Enes Durmuş tatil için memleketi Zonguldak’a geldi.  21 yaşında ki genç yetenek Muhammed Enes Durmuş, geleceği ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Zonguldaklı genç yetenek Muhammed Enes Durmuş, Süper Lig ekibi Göztepespor’da iyi bir sezon geçirdiğini söyleyerek, amacının gelecek sezonuna iyi hazırlanarak Göztepespor’da sürekli forma giymek olduğunun altını çizdi. Durmuş, ayrıca Göztepespor ile sözleşmesinin devam ettiğini ve ona rağmen TFF 1.Lig takımlarından teklifler geldiğini söyledi.

Muhammed Enes Durmuş; ‘’Göztepespor forması ile güzel bir sezon geçirdim’’

Göztepespor’un genç yeteneği Muhammed Enes Durmuş, güzel bir sezon geçirdiğini söyleyerek, ‘’Sezon benim açımdan güzel geçti. Hocamın da dediği gibi yaşım itibariyle oynadığım maçlarda en iyisini yaptım. Bir daha ki sezon için hazırlıklara başladım. 3 gün sonra da yeni sezon açılacak. İnşallah seneye de Göztepespor formasını giyerek ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim’’dedi.

Durmuş; ‘’Hedefim A milli formayı giymek’’

Hedefinin A milli formayı giymek olduğunu ifade eden Durmuş, ‘’Hedefim Göztepespor’da sürekli oynamak. Süre almak. Formayı kaparak bir daha bırakmamak. Ondan sonra da A milli takım seviyesini çıkmak istiyorum. Önümde uzun bir yol var inşallah elimden geleni yaparak hedeflerime ulaşacağım’’diye konuştu.

Enes Durmuş; ‘’PTT 1.Lig’den teklifler var’’

Zonguldaklı genç yetenek Muhammed Enes Durmuş, PTT 1.Lig takımlarından teklifler geldiğini söyleyerek, ‘’Sezonun sona ermesiyle birlikte PTT 1.Lig takımlarından teklifler geldi. Ama şuanda Göztepespor ile sözleşmem devam ediyor. O yüzden bir şey söylemek doğru olmaz. İnşallah gelecek sezonda Göztepespor forması ile güzel bir sezon geçirmek istiyorum’’dedi.

Durmuş; ‘’Turan hocanın benim üzerimde emeği çok büyük’’

Genç forvet oyuncusu Muhammed Enes Durmuş, Turan hocanın kendisi üzerinde emeklerinin çok büyük olduğunu söyleyerek, ‘’Ben 8 9 yaşında geldim Turan hocamın yanına. Oradan Fenerbahçe olayımız oldu 12 13 yaşında. Ondan sonra bir daha yanına geldim. Gene yanında oynadıktan sonra Karabükspor’a gittim. Bu bizim için güzel bir şey. Turan hocamın benim üzerimde emekleri çok fazla. Şuanda Göztepespor formasını giyiyorsam bunda en büyük payı olan Turan hocadır. İnşallah onun ve Zonguldak halkının yüzünü kara çıkarmayacağım’’dedi.

Muhammed Enes Durmuş; ‘’En büyük hayalim Avrupa’da” futbol oynamak’’

En büyük hayalinin Avrupa’da futbol oynamak olduğunu ifade eden Durmuş, ‘’En büyük hayalim Avrupa’da ülkemizi temsil etmek. Eğer bir gün fırsat gelirse Avrupa’da ülkemizi ve ilimizi temsil etmek istiyorum. Bunun içinden elimden gelenin fazlasını yaparak bu hayalime ulaşmak istiyorum’’şeklinde konuştu.

Durmuş; ‘’İlerde bir gün Zonguldakspor forması giymek istiyorum’’

Zonguldaklı genç yetenek Muhammed Enes Durmuş, ilerde bir gün Zonguldakspor forması giymek istediğini söyleyerek, ‘’İlimizin takımı Zonguldakspor’u da yakından  takip ediyorum.  Maddi imkansızlıklara rağmen ligde kaldılar. Gerçekten bence büyük bir başarı. Zonguldak Kömürspor’un hak ettiği yerler buralara değil. Bence Zonguldakspor Süper Ligi hakkediyor. İnşallah bana da bir gün ilimizin takımı Zonguldakspor forması giymek nasip olur’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM