Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda üçüncü olarak Zonguldak’ı gururlandıran Cenk Karalı, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti. 3’üncülük kupası ile birlikte Akdemir’in karşısına çıkan Karalı, Zonguldak’a Vücut Geliştirme sporunda ilk kupasını kazandırdığı için mutlu olduğunu ifade etti.

 

Karalı sözlerine şöyle devam etti; “Daha önce görüşmemizde, 'Siz başkan seçileceksiniz, ben de size kupayla birlikte geleceğim' demiştim. Ben sözümü tuttum, halk da sözünü tuttu ve siz başkan seçti. Ne mutlu ki bana, Zonguldak tarihinde vücut geliştirmede ilk kupa getiren sporcuyum. İnşallah seneye daha iyi olacak. Seneye İspanya’daki yarışmada Zonguldak’ın adını duyurmak için uğraşacağız” dedi.

 

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Karalı’yı kutladığını söyleyerek, “Böylesine önemli bir organizasyonun Zonguldak’ta yapılması çok güzel. Bu spor Türkiye’de az bilinse de sporun her bölümü çok güzeldir. Biz spora ve sporcuya imkanlarımız el verdiği sürece katkı vereceğiz. Cenk arkadaşımız bugün üçüncü  olduysa yarın birinciliği kazanacaktır. Kendisini tebrik ederim” dedi.