Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen “Anadolu Yıldızlar Ligi”nde yarı final heyecanı yaşayacak Zonguldak Yüzme Kulübü’nün minik sporcuları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Samsun’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi’nin ilk ayağını başarıyla geçtikten sonra Çorum’da düzenlenen Grup maçlarını da geçen Zonguldaklı yüzücüler, gözünü yarı finallere dikti. Antrenör İlker Buğra Kubilay yönetiminde yarı finallerde mücadele edecek yüzücüler, çalışmalarını aksatmıyor.  Zonguldaklı yüzücülerin mücadele edeceği yarı finaller 21-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek.

KUBİLAY  FİNALDEN UMUTLU

Disiplinli ve bir o kadar hırsla yarı finallere hazırlanan minik sporcuların Antrenörü İlker Buğra Kubilay, hedeflerinin finallere katılmak olduğunu söyledi. İlk 2 turdan sonra sporcularına büyük bir  özgüven geldiğini belirten Kubilay, “Kastamonu’da düzenlenecek yarı finallere  sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Öncelikli hedefimiz takım halinde derece çıkarmak ve finallere adımızı yazdırmak. Sporcularımın da bireysel olarak da ön plana çıkmasını hedefliyorum. Böylelikle milli takıma yükselebilirler” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ