Zonguldak Kömürspor’un Yeni Orduspor’dan transfer ettiği 29 yaşında ki defans oyuncusu Emre Kara, transfer ve kamp süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un 26 yaşında ki tecrübeli oyuncusu Emre Kara, transferinde en önemli faktörün Cahit Terzi ve oyuncular olduğunu söyleyerek, hedeflerinin Kömürspor’u PTT 1.Lige çıkartmak olduğunu söyledi.

‘’Hoca ve arkadaşları tanıdığım için burayı tercih ettim’’

Zonguldak Kömürspor’un  26 yaşında ki tecrübeli oyuncusu Emre Kara, hoca ve oyuncular tanıdığı için Kömürspor’u tercih ettiğini söyleyerek, ‘’Öncelikle Cahit Hoca zaten beni tanıyor bildiği bir oyuncuyum zaten. İnşallah onun istediklerini burada da yapabilirim. Zonguldak’ta zaten tanıdığım arkadaşlar var. Hocamı ve tanıdığım arkadaşlar olduğu için burayı tercih ettim. Lig uzun. İnşallah bu sene Zonguldak Kömürspor’u PTT Ligine çıkaracağız’’dedi.

‘’Lige kadar hazır olacağım’’

Lige kadar hazır olacağını ifade eden Kara, ‘’Şuanda 3 günlük antrenmanlıyım. Daha önce de kendim bireysel antrenmanlarımı yaptım. Arkadaşlarım benden daha ilerde şuanda. Bende tabi ki onlara yetişmek istiyorum. Biran önce hazır olmak istiyorum. Hocamızda sağolsun hazırlık maçlarında beni daha çok oynatarak hazır olmam için çaba gösteriyor. İnşallah lige kadar hazır duruma geleceğim’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM