ŞEYTANIN BACAĞINI KIRACAĞIZ

Zonguldak Kömürspor’un basın sözcüsü Mehmet Bozkurt, hedeflerini ve takımın gidişatını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un basın sözcüsü Mehmet Bozkurt, hedeflerinin play off’u yakalamak olduğunu söyleyerek, Konya Anadolu Selçukluspor maçını kazanarak galibiyet serileri yakalamak istediklerini vurguladı.  Bozkurt, ayrıca Konya Anadolu Selçukspor maçını kazanarak artık şeytanın bacağını kıracaklarını söyledi. 

’Anadolu Selçulukspor maçıyla yükselişi geçmek istiyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un basın sözücüsü Mehmet Bozkurt, Konya Anadolu Selçukluspor maçıyla yükselişe geçmek istediklerini söyleyerek, ‘’2 yeni transferimiz var. Furkan’ı geçtiğimiz hafta zaten oynatmıştık, Tahir’i de yeni aldık. En iyi şekilde hazırlanıyoruz ve hocalarımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. İnşallah Konya Anadolu Selçukspor maçı ile yükselişe geçmek istiyoruz’’dedi. 

‘’Hedefimiz play off’u yakalamak’’

Hedeflerinin play off’u yakalamak olduğunu ifade eden Bozkurt, ‘’Önümüzdeki haftalar için hedefimiz tabi ki üst sıralar. En büyük hedefimizde Play-Off oynayabilmek. Düşme gibi bir durumumuz zaten yok. Daha iyi oynayarak, daha iyi mücadele edeceğiz. İleriye dönük daha iyi projelerimiz olacak’’şeklinde konuştu. 

‘’Yapılan transfer yeterli’’

Zonguldak Kömürspor’un basın sözcüsü Şükrü Öztürk, yapılan transferlerin yeterli olduğunu söyleyerek, ‘’Yapılan transferler şu an için yeterli gözüküyor. Zaten ara transferde de iyi futbolcu bulmak ve transfer etmek zor. O nedenle mevcut kadro ile yolumuza devam ederek en iyisini yapmaya çalışacağızFutbolcu arkadaşlarımız, Teknik heyet ve yönetici arkadaşlarımızın hepsi birbiri ile kaynaşmış durumda. Hepsi de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan arkadaşlar. ’’dedi.

‘’Konya maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız’’

Konya maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Bozkurt, ‘’Bu maçta şeytanın bacağını kıracağız. Teknik heyet ve futbolcularımız şu an hırslılar. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Onlar olmadan olmaz. Müsabakada 12’nci kişi olmasını istiyoruz. Daha başarılı olacağız. Bunun başka bir planı yok. Zonguldak Kömürspordaha iyi yerlerde olacak’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM