Zonguldak Kömürspor’un Teknik Direktörü Cahit Terzi bir komutan edasıyla yönettiği takımına emri verdi. Terzi, liderlik için çıkacakları maçta 3 puanı olmazsa olmaz olarak görürken,  Büyükçekmecespor’u  hedef gösterdi ve  futbolcularından galibiyet istedi.

 

****

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grubun zirvesinde yer alan Zonguldak Kömürspor için varsa yoksa Büyükçekmecespor… Kırmızı-lacivertliler, Play-Off’lara lider gidebilmek için mutlak puan yada puanlar aması gerektiği maçta Büyükçemecespor’un konuğu olacak. Normal sezonun son maçında İstanbul deplasmanında galibiyet arayacak kırmızı-lacivertli takım haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde Büyükçekmecespor maçının hazırlıklarına başlayan kırmızı-lacivertliler haftanın ilk idmanına ısınma koşularıyla başladı. Ardından dar alanda top kapma ile devam eden idman yenileme çalışmasıyla sona erdi.

“SİZE GÜVENİYOR VE GALİBİYET BEKLİYORUM”

Geçtiğimiz haftayı Çayırovaspor galibiyetiyle tamamlayan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, idman öncesi futbolcularıyla kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Terzi, futbolcularından liderlik için galibiyet istedi. Deneyimli hoca, futbolcularına hitaben, “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Normal sezonun son maçı. Sizden tek isteğim buraya kadar nasıl geldiysek son maçı da o şekilde kazanmalıyız. Biz liderliği hak ediyoruz. Size güveniyor ve galibiyet bekliyorum” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

SEZONA BEDEL

 

Zonguldak Kömürspor’un çalıştırıcısı Cahit Terzi, Büyükçekmecespor maçının liderlik anlamına geldiğini söyleyerek, “koskocaman bir sezonun önemi değerinde bir maça çıkacağız” dedi.

 

*******

 

Zonguldak Kömürspor’un hocası Cahit Terzi, dünkü idman öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı. Terzi, Büyükçekmecespor maçının sezona bedel niteliği taşıdığını belirttiği konuşmasına şunları söyledi, “Hafta sonu koskocaman bir sezonun önemi değerinde bir maça çıkacağız. 8,5 aylık dönemin emeğini almak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum, Play-Off’lara birinci olarak gidip 3’üncü Ligin yolunu tutmak istiyoruz.  Güzel bir müsabaka olmasını diliyorum. İstanbul deplasmanından güzel bir şekilde dönmek için çalışmalara aynı konsantreyle başladık. Büyükçekmece Belediyespor maçını kazanırsak tek maç oynayacağız, bu bizim için büyük bir avantaj olacaktır”

Eren ARSLANYILMAZ

 

Terzi Play-Off tarihlerini açıkladı

 

Cahit Terzi, konuşmasında  resmi olmamakla birlikte Play-Off tarihlerini açıkladı. Terzi normal sezonun tamamlanmasının ardından vakit geçmeden Play-Off’lara başlanacağı söyleyerek, “ “Liglerin tamamlanmasının ardından bir hafta sonra 26 Nisan’da Gruplarda ikinci olan ekipler Play-Off’larda  ilk maçlarına çıkacak. Ardından ikincilerin de katılımıyla 3-4 Mayıs tarihinde final maçları oynanacak ve Spor Toto 3’üncü Lige çıkacak ekipler belli olacak” dedi.

 

MAÇ PAZARTESİ

 

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta 63 puanla zirvede bulunan Zonguldak Kömürspor’un hafta sonu oynayacağı Büyükçekmecespor maçı Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınavlarına takıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Büyükçemecespor’un dilekçesini kabul ederek maçı 1 gün sonraya 21 Nisan Pazartesi günü saat 14.30’da oynatılmasına karar kıldı.

TFF, bu maçla birlikte İzmit Belediyespor-Çatalcaspor ve Çayırovaspor-Kestel Belediyespor maçlarını  da aynı günde oynatacak.