Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu deplasmanda 1-0 yendikleri Silivrispor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Silivrispor maçının çok zor geçtiğini söyleyerek, bu galibiyetle birlikte yavaş yavaş üst sıralara çıkmaya başlayacaklarını vurguladı.

“Çok zor bir maç oldu”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Silivrispor maçının çok zor geçtiğini söyleyerek, “Çok stresli bir maçtı. Her şeyden önemlisi geçtiğimiz hafta hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık kendi sahamızda. Onun vermiş olduğu bir sıkıntıda vardı.  Rakip son sırada. Oda bir çıkış yakalamak istiyor. Çok zor bir maç oldu. Çocuklara bu galibiyet için çok teşekkür ediyorum. 90 dakika ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Maçı kazanmasını bildiler.”

“Ortak amacımız Zonguldakspor olsun”

Zonguldak Kömürspor’un geleceği için herkesin birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini ifade eden Başkan Caner, “Buraya gelen taraftarlarımızda 90 dakika boyunca tezahüratları ile takımlarını yalnız bırakmadılar. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah hedefimize doğru yavaş yavaş çıkacağız. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Her kafadan ayrı bir ses çıkmasın. Ortak amacımız Zonguldakspor’u yukarılara çıkarmaksa, bu amaç etrafında birleşelim. Bize desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Bu maçı ona armağan ediyorum. Bize destek olan Emniyet Müdürümüze, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e teşekkür ediyorum ”dedi.