Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın talimatı ile açılan İl Spor Merkezlerinin ziyaretlerine devam ediyor. İl Müdürü Uğur Akdeniz, beraberinde Spor Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz ve Spor Uzmanı Barış Özdemir ile birlikte bu kez Yaz Karate Okulu’ndaki sporcularla bir araya geldi.

Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz, Karate Antrenörü Yüksel Tok’tan bilgiler aldı. Zaman zaman sporcuların çalışmalarına katılan Akdeniz, antrenman sonrası kursiyerlere Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen üzerinde İl Spor Merkezleri yazan tişört hediye etti.

“AMACIMIZ ÇOCUKLARI VE GENÇLERİ TOPLUMA KAZANDIRMAK”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, İl Spor Merkezleri’nde ki çalımlar da hedefleri  doğrultusunda yol kat ettiklerini  belirterek, “Amacımız çocukları ve gençleri topluma kazandırmak. Bunu yaparken de onları spora teşvik ediyor ve kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Bunu hedeflerimiz doğrultunsa gerçekleştiriyoruz. Nitekim bu yılki İl Spor Merkezleri’nde ki sporcu sayısı geçtiğimiz yıllara göre artış göstermiştir” dedi.